Οι απονομές, η MVP και η πρώτη σκόρερ του Final 4 του Κυπέλλου Μπάσκκετ Γυναικών

Το Final 4 του Κυπέλλου Μπάσκετ  Γυναικών ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να σηκώνει το τρόπαιο στο 3ο ΚΓ Άνω Λιοσίων μετά τη νίκη επί της Ελευθερίας Μοσχάτου.

MVP του τελικού αναδείχθηκε η Αρίκα Κάρτερ του Παναθηναϊκού, ενώ πρώτη σκόρερ με 21π. ήταν η Λίλια-Άννα Καρακασίδου από την Ελευθερία Μοσχάτου. Η πρώτη παρέλαβε τη διάκρισή της από την υπεύθυνη Promotion Μπάσκετ Γυναικών, Εβίνα Μάλτση και η δεύτερη από τον Θανάση Μπασδέκη, Υπεύθυνο Χορηγιών ΟΠΑΠ.

Πριν τις απονομές παραδόθηκε επιταγή ύψους 1.000 ευρώ από την ΕΟΚ προς τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Ο επίλογος ανήκε στις ομάδες που έφτασαν στον τελικό. Η φιναλίστ ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου έλαβε τα μετάλλιά της από τον Ειδικό Γραμματέα της ΕΟΚ, Βασίλη Ντάκουρη και από τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Φυλής, Γιώργο Μαυροειδή. Την απονομή του αναμνηστικού στην ομάδα της Ελευθερίας έκανε η Άννυ Κωνσταντινίδου, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και εκ των υπευθύνων του Μπάσκετ Γυναικών.

Στον Κυπελλούχο Παναθηναϊκό τα μετάλλια έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και υπεύθυνοι του Μπάσκετ Γυναικών, Αννυ Κωνσταντινίδου και Χρήστος Βασιλειάδης, ενώ το τρόπαιο έδωσε στα χέρια της αρχηγού του Παναθηναϊκού, ο κ. Χρήστος Βασιλειάδης, κλείνοντας πανηγυρικά το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών.
 

Από το Blogger.