Ο ένας εκ των διαιτητών που έκρινε τον τελευταίο τελικό της Α1 Γυναικών έχει δείξει τα… ερυθρόλευκα αισθήματά του (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Πρωτάθλημα στην Α1 Γυναικών νικώντας με 4-1 τον Παναθηναϊκό (3-0 στους τελικούς), εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την απουσία της Ριντ αλλά και την τραγική διαιτησία, η οποία με τις βολές και τα διαφορετικά κριτήρια έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε όλες τις αναμετρήσεις.

Ο ρόλος της ήταν φανερός και στο τελευταίο ματς του ΣΕΦ, εκεί όπου οι «πράσινοι» είχαν φτάσει στο +20 και στην συνέχεια είδαν τις Κάρτερ και Πότερ να… φορτώνονται με φάουλ και τις Πειραιώτισσες να πηγαίνουν με χαρακτηριστική άνεση στην γραμμή των βολών, καταφέρνοντας τελικά να κάνουν την ανατροπή.

Ένας από τους τρεις διαιτητές λοιπόν ήταν ο Ζιώγας, για α κριτήρια επιλογής του οποίου προκύπτουν πλέον πάρα πολλά ερωτηματικά, μιας και μια ματιά στα social media του δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις οπαδικές του προτιμήσεις αλλά και την μεγάλη του απέχθεια για το «Τριφύλλι».

«Αιώνιοι πελάτες», «ευρωΠΕΗ λαγοί», «Αιώνια κλαμένοι βάζελοι» είναι μερικές μόνο από τις εκφράσεις που έχει χρησιμοποιήσει και αποκάλυψε το «SDNA», με την ΚΕΔ και την ΕΟΚ να επιλέγουν αυτόν τον άνθρωπο για ένα κομβικό ματς που έκρινε έναν τίτλο και στον οποίον αγωνιζόταν η ομάδα του και ο σύλλογος που… μισεί!

Το σκάνδαλο αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά που αφορά την διαιτησία σε αντρικό και γυναικείο μπάσκετ και σίγουρα η Ομοσπονδία καλείται να δώσει εξηγήσεις και φυσικά να διαγράψει τον Ζιώγα, ο οποίος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του τρίτου τελικού με τα σφυρίγματά του!


 




Από το Blogger.