Με Ζοσέ Ανιγκό κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς συγκέντρωσε το μεγαλύτερο μέρος της εντονότατης κριτικής που υπήρξε από τους οπαδούς προς την ομάδα, μετά το απρόσμενο 2-2 με τον Άρη.

Ο Μίτσελ κατηγορήθηκε για λανθασμένη διαχείριση του αγώνα, μετά το 2-0 των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα την αρνητική για τους «ερυθρόλευκους» κατάληξη του παιχνιδιού.

Η πίεση προς τον Ισπανό προπονητή ήταν πολύ μεγάλη, απέναντί του στάθηκε η Θύρα 7 κι έτσι ο Μίτσελ προτίμησε να παραιτηθεί, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση, δύο ημέρες πριν από ακόμα ένα ντέρμπι στο πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο την Τετάρτη 5 Απριλίου, κι ενώ ακολουθεί το ντέρμπι των «αιωνίων» στο «Απ. Νικολαΐδης» την Κυριακή 9 Απριλίου.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησες την παραίτηση του Μίτσελ, τον ευχαρίστησε για την βοήθεια που προσέφερε στους “ερυθρόλευκους” και τόνισε πως χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο Ζοσέ Ανιγκό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Ο κ. Μίτσελ μας ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα απο τον Σύλλογο.

Ο κ. Μίτσελ ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για το κλαμπ και προσπάθησε να βοηθήσει. Του ευχόμαστε μόνον επιτυχίες στο μέλλον.

Ο κ. Μίτσελ δήλωσε:

«Γνωστοποίησα στη διοίκηση του κλαμπ την απόφαση μου να παραιτηθώ.

Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα.

Ευχαριστώ όλο τον Σύλλογο για την συνεργασία, όλους αυτούς τους έντονους μήνες, αποχωρώ σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της.»

Στο παιχνίδι της Τετάρτης στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο κ. Ζοσέ Ανιγκό.”

Από το Blogger.