Μίτσελ: «Γνωστοποίησα στη διοίκηση την απόφαση μου να παραιτηθώ. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα»

Ο Μίτσελ ολοκλήρωσε τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό, υποβάλλοντας την παραίτησή του, μια ημέρα μετά το απρόσμενο 2-2 με τον Άρη. Το “αντίο” του Ισπανού προπονητή στους “ερυθρόλευκους”.

Η αναπάντεχη εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη στο «Γ. Καταϊσκάκης» (2-2), σε έναν κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα για τη συνέχεια των πλέι οφ και σε παιχνίδι που ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί με 2-0, βάρυνε πολύ την ατμόσφαιρα για τον Μίτσελ. Μια ημέρα μετά, ο Ισπανός προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του.

Να αναφέρουμε ότι η δεύτερη θητεία του Μίτσελ ως προπονητή του Ολυμπιακού -με εκκίνηση στις 21 Σεπτεμβρίου 2022- ολοκληρώθηκε όπως και η πρώτη, που ήταν και πάλι ύστερα από ένα ισόπαλο παιχνίδι, επίσης με 2-2 (!), απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την παραίτησή του από τον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ δήλωσε πως παραιτήθηκε, θεωρώντας πως είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα.

«Γνωστοποίησα στη διοίκηση του κλαμπ την απόφαση μου να παραιτηθώ. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα.

Ευχαριστώ όλο τον Σύλλογο για την συνεργασία, όλους αυτούς τους έντονους μήνες, αποχωρώ σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της.» ανέφερε ο Μίτσελ, σε δηλώσεις που φιλοξενούνται στην ανακοίνωση παραίτησής του, από τον Ολυμπιακό.
 

Από το Blogger.