Ο Λάνγκεβαϊν 10ος με 3+ double-double

Ο Σίριλ Λάνγκεβαϊν αποδείχτηκε μία πολύ πετυχημένη επιλογή που έγινε από το Λαύριο Megabolt στην εξέλιξη της σεζόν. Η χθεσινή ήταν η καλύτερη από τις 14 εμφανίσεις του αφού είχε 31 ranking ξεπερνώντας κατά πέντε βαθμούς το ατομικό ρεκόρ του. Ο Αμερικανός είχε 26 ranking στα εκτός έδρας ματς με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό και τον Ιωνικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν με Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό, Ιωνικό και Κολοσσό H Hotels, ο Λάνγκεβαϊν είχε συνολικά 69 πόντους με 30/37 δίποντα, 28 ριμπάουντ και 83 ranking.

Στο χθεσινό, τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, ο Λάνγκεβαϊν είχε 22 πόντους και 12 ριμπάουντ. Έτσι έγινε ο 10ος παίκτης που έφτασε στα 3+ double-double στην κανονική περίοδο. Μία λίστα στην οποία έχει θέση και ο Σάβιον Φλαγκ με πέντε.

Με το χθεσινό double-double του Λάνγκεβαϊν, το Λαύριο Megabolt έφτασε τα εννιά στη σεζόν και την τελείωσε στην 3η θέση της σχετικής λίστας πίσω μόνο από τον Άρη (13) και το Περιστέρι bwin (10).

Ο σέντερ του Λαυρίου Megabolt σημείωσε την 9η επίδοση 20+ πόντων και 10+ ριμπάουντ της κανονικής περιόδου και έγινε ο δεύτερος μετά τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη (4) που είχε τέτοιο συνδυασμό, δύο ή περισσότερες φορές (2).

Η χθεσινή δράση με την οποία ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος είχε δύο τέτοιες επιδόσεις αφού σημείωσε μία και ο Ρένφρο του ΠΑΟΚ mateco. Έτσι η πρώτη φάση του Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με 84 double-double, 70 με πόντους και ριμπάουντ, 14 με πόντους και ασίστ.

*Ακόμη για το Λαύριο Megabolt, ο Σάβιον Φλαγκ σημείωσε μία από τις 13 επιδόσεις 22+ πόντων, μεταξύ των παικτών που έμειναν χωρίς στατιστικό λάθος. Ο Αμερικανός φόργουορντ που ήταν η αποκάλυψη της φετινής ομάδας της λαυρεωτικής, είχε άλλη μία τέτοια επίδοση με 23 πόντους και κανένα λάθος στο εντός έδρας ματς με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό για την 9η αγωνιστική.

*Ο Ταζ Ίντι σημείωσε μία από τις επτά επιδόσεις 75%+ στα τρίποντα μεταξύ των παικτών που έμειναν χωρίς στατιστικό λάθος, αφού είχε 3/4.

Από το Blogger.