Ο Γιαννόπουλος πέρασε τον Σάκοτα στη λίστα των τριπόντων

Την καλύτερη εμφάνιση του στη σεζόν πραγματοποίησε ο Χάρης Γιαννόπουλος στο ματς με το οποίο έκλεισε η κανονική περίοδος για τον Κολοσσό H Hotels στο Λαύριο. Μέσα από αυτήν έφτασε σε επιτεύγματα με τρίποντα.

Ο Γιαννόπουλος είχε 4/7 σουτ από την περίμετρο και με αυτά, «σκαρφάλωσε» μία θέση στην ιστορική λίστα της Basket League. Έφτασε στα 377 και ανέβηκε στη 18η αφού προσπέρασε τον Ντoύσαν Σάκοτα που είχε 376.

Τα 30 από αυτά τα τρίποντα τα σημείωσε στο φετινό Πρωτάθλημα και έτσι «έπιασε» στην 30ή θέση της σχετικής λίστας του Κολοσσού H Hotels τους Ίβο Γιοσίποβιτς (2007-08), Λανς Χάρις (2008-10) και Λασάν Κρομά (2019-20).

Ο Γιαννόπουλος παράλληλα, με το μοναδικό κλέψιμο του έφτασε στα 150 μέσα από την 276η εμφάνιση του στην Basket League.

Παράλληλα σημείωσε μία από τις συνολικά 18 επιδόσεις 20+ πόντων της σεζόν, που συνδυάστηκαν με επίδοση απόλυτης ευστοχίας στα δίποντα (3/3).

Ο διεθνής φόργουορντ σημείωσε τις κορυφαίες επιδόσεις του σε πόντους (22) και ranking (29) αφού οι προηγούμενες ήταν εκείνες των 19 πόντων που είχε στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό και των 21 βαθμών στο ranking που είχε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Carna.

Ακόμη για την ομάδα της Ρόδου…

*Ο Κένταλ Σμιθ έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο την κανονική περίοδο αφού στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του με τον Κολοσσό H Hotels. Ο Αμερικανός σημείωσε χθες στο Λαύριο τις κορυφαίες επιδόσεις του σε πόντους (31), ασίστ (9) και ranking (32) ενώ στο ματς της 21ης αγωνιστικής με τον Άρη είχε 28 πόντους και 27 ranking.

Αυτή ήταν μία από τις συνολικά 12 επιδόσεις 30+ πόντων της κανονικής περιόδου. Tρεις από αυτές σημειώθηκαν στην τελευταία αγωνιστική αφού σε αυτήν έφτασαν ακόμη ο Γκάλινατ με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό και ο Λι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σμιθ σημείωσε τη δεύτερη επίδοση του με +6 στον συντελεστή ασίστ/λαθών έχοντας εννιά ασίστ και τρία λάθη. Ο Αμερικανός είχε οχτώ ασίστ και δύο λάθη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ mateco.

*Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είχε επτά πόντους με τους οποίους έφτασε και ξεπέρασε τους 1.600 μέσα από τη 264η εμφάνιση του στην Basket League.

*Ο Γιανίκ Μορέιρα είχε τέσσερις πόντους που τον κατέστησαν τον 64ο παίκτη στην ιστορία του Κολοσσού H Hotels που έφτασε στους 200+.

Ο Αγκολέζος είχε 2/6 δίποντα με τα οποία έφτασε τα 79 εύστοχα στη σεζόν και μπήκε στην 30άδα της σχετικής λίστας της ομάδας της Ρόδου. Για να συμβεί αυτό άφησε έξω από αυτήν τους Ρόμπερτ Ντόζιερ, Νίκο Λιακόπουλο, Χρήστο Σαλούστρο και Λασάν Κρομά που είχαν από 78.

Με την τάπα που έκανε χθες, ο Μορέιρα έγινε ο 27ος στην ιστορία του Κολοσσού H Hotels που έφτασε σε διψήφιο αριθμό.

Από το Blogger.