Εμφάνιση 20ετίας για τον… φιλοξενούμενο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ mateco έκλεισε την κανονική περίοδο με την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Carna που τον οδήγησε στην τετράδα της βαθμολογίας. Μέσα από αυτήν ξεπήδησαν πολλά, ομαδικά και κυρίως ατομικά επιτεύγματα.

Σε ομαδικό επίπεδο δύο επιδόσεις του ΠΑΟΚ mateco αξίζουν να επισημανθούν...

*Κάνοντας 16 κλεψίματα στον χθεσινό αγώνα, ισοφάρισε τη δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση της ιστορίας του στην Basket League αφού 16 είχε σε έναν άλλον αγώνα με τον Απόλλωνα Carna, εντός έδρας, στις 20 Μαρτίου 2004. Η κορυφαία επίδοση της ιστορίας του είναι εκείνη των 18 κλεψιμάτων στο εκτός έδρας ματς με τον Πανελλήνιο για τη σεζόν 2005-06.

*Αν ο συντελεστής αξιολόγησης, το ranking, είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να αξιολογηθεί μία εμφάνιση, η χθεσινή ήταν για τον ΠΑΟΚ mateco η καλύτερη που έκανε εκτός έδρας στα τελευταία 20 χρόνια!

Είχε 120 ομαδικό ranking επίδοση στην οποία έφτασε για τελευταία φορά μακριά από την έδρα του, στις 25 Οκτωβρίου 2003 στο ματς με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφιας (120). Στην ιστορία του στην Basket League ο ΠΑΟΚ mateco έφτασε 26 φορές σε επίδοση 120+ ranking και μόνο οι πέντε, συμπεριλαμβανομένης της χθεσινής, ήταν εκτός έδρας.

Από το Blogger.