Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από τον Άλφρεντ Σρέντερ να αναλάβει άμεσα τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δρομολογεί το θέμα του προπονητή, ώστε να μπει στη νέα εποχή. Ο Ολλανδός, Άλφρεντ Σρέντερ, βρίσκεται από την Τετάρτη (26/4) στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των Πειραιωτών.

Μάλιστα, στη χθεσινή (26/4) συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων ζήτησε από τον Σρέντερ να αναλάβει άμεσα την ομάδα και να την κοουτσάρει στα τελευταία ματς του φετινού πρωταθλήματος.

Ο ίδιος αρνήθηκε και είπε πως δεν θέλει από τώρα, αλλά το συζητάει από τις 15 Μαΐου και έπειτα όταν και ολοκληρώνεται η τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ακόμα πάντως δεν υπάρχει συμφωνία και θα υπάρξει και νέο ραντεβού των δύο ανδρών, πιθανότατα και μέσα στην ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση είναι για διετές συμβόλαιο και η πρόταση οικονομικά καλύπτει τον Ολλανδό προπονητή. Βέβαια, έχει ζητήσει και ο ίδιος ορισμένα πράγματα, προκειμένου να πει το τελικό "ναι" στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πάντως, η περίπτωσή του βρίσκεται σε καλό δρόμο και το γεγονός ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θέλει να υπάρξει άμεσα συμφωνία και να τρέξει την ομάδα από τώρα, δείχνει και την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον 50χρονο κόουτς.

Ο 50χρονος Ολλανδός, Άλφρεντ Σρέντερ είναι ένας προπονητής με πολλές παραστάσεις στην καριέρα του καθώς ήταν πρώην τεχνικός της Χόφενχαϊμ, πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Βελγίου με την Κλαμπ Μπριζ, ενώ φέτος ήταν στον πάγκο του Άγιαξ έως τον Ιανουάριο.

Ο Σρέντερ κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα, όπως είναι ο Έρικ Τεν Χαχ στον Άγιαξ, ο Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στη Χόφενχαϊμ.

Ο Ολλανδός προπονητής έχει μία πλούσια τροπαιοθήκη από τις ομάδες που έχει εργαστεί, είτε ως πρώτος προπονητής, είτε ως συνεργάτης.

Συνολικά, έχει δύο πρωταθλήματα Ολλανδίας (Άγιαξ 18/19, Τβέντε 09/10), δύο Κύπελλα Ολλανδίας (Άγιαξ 18/19, Τβέντε 10/11), ένα πρωτάθλημα Βελγίου (Κλαμπ Μπριζ 21/22), ένα Κύπελλο Ισπανίας (Μπαρτσελόνα 20/21) και δύο Super Cup Ολλανδίας (Τβέντε 10/11, 11/12).

Από το Blogger.