ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας: «Θα μιλήσουμε με την Αστυνομία που είναι η μόνη αρμόδια»

Η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ θα γίνει στο Πανθεσσαλικό την Τετάρτη 24 Μαΐου, με προτεινόμενη ώρα έναρξης 20:30.

Παράλληλα, η ΕΠΟ τονίζει πως οι όροι διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με την Αστυνομία, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια για την τήρηση της τάξης, χωρίς να κάνει κάποια αναφορά στον δήμο του Βόλου (σ.σ. κι έτσι στον Αχιλλέα Μπέο).

Πάντως, δεν γίνεται καμία αναφορά για το κοινό αίτημα των ομάδων για την παρουσία περισσότερων οπαδών τους στις κερκίδες.

Η Ομοσπονδία αναφέρει:

“Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

– Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2022-2023 θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μάϊου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με προτεινόμενη ώρα έναρξης 20:30. Οι όροι διεξαγωγής θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με την Αστυνομία, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια για την τήρηση της τάξης. Η ΕΠΟ ως διοργανώτρια του Τελικού του Κυπέλλου, θα συνεργαστεί με τους δύο φιναλίστ και την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και από κοινού θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις με γνώμονα την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αναβάθμιση του θεσμού.

– Σε σχέση με τη διεξαγωγή κληρώσεων των Μικτών Ομάδων, στην Εκτελεστική Επιτροπή επιβεβαιώθηκε ότι διεξήχθησαν σε απόλυτη συμμόρφωση με τoν Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (άρθρο 20 παρ.14 του ΚΑΠ) και τις διαδικασίες που ακολουθούνται επί σειρά ετών.”

Από το Blogger.