Αχιλλέας Μπέος για τον τελικό: «Κεκλεισμένων των θυρών και προσκλήσεις με ονοματεπώνυμο»

Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε ότι ακόμη δεν έχει κάποια επίσημη ενημέρωση, αλλά υπογράμμισε ότι δεν θέλει οπαδούς στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δηλώσεις του Μπέου:

«Αποφασίζει η ΕΠΟ. Επίσημο έγγραφο δεν έχει έρθει ούτε στον Δήμο ούτε στην Διοίκηση του Πανθεσσαλικού. Βέβαια έχω μιλήσει σε ανεπίσημο επίπεδο με τον κ. Μπαλτάκο. Ως δήμαρχος δεν θέλω τον τελικό εδώ. Ως παράγοντας θέλω να έρθει ο τελικός και δεν μπορώ να αρνηθώ το Πανθεσσαλικό για μία γιορτή που δυστυχώς δεν θα είναι… Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να είναι γεμάτο, αλλά πως να είναι γεμάτο; Τι φταίει η πόλη, τα μαγαζιά, οι επιχειρηματίες; Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να είναι γεμάτο, αλλά πως να είναι γεμάτο;

Το γήπεδο είναι στη διάθεση της ΕΠΟ αλλά δυστυχώς δεν θα έχει κόσμο στην γιορτή του ποδοσφαίρου. Κεκλεισμένων των θυρών και η ΕΠΟ θα βγάλει προσκλήσεις με ονοματεπώνυμο. Την απόφαση την παίρνει η ΕΠΟ.

Οι ημερομηνίες είναι δύο: 24 και 17 (Μαΐου).

Αλλιώς υπάρχει και η λύση της Αυστραλίας που δεν τους δέχονται ούτε εκεί.

Αν εγγυόντουσαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μαζί με την ΕΠΟ πως θα πάρουν εισιτήρια σοβαροί άνθρωποι, τότε θα μπορούσε να γίνει με κόσμο».

Από το Blogger.