Μυστικές οι λεπτομέρειες του ταξιδιού της ΑΕΚ στην Ιερουσαλήμ για το ματς με τη Χάποελ μετά τα επεισόδια στα Άνω Λιόσια

Το χάος και τα επεισόδια στο Game 2 της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Basketball Champions League έφερε σε δύσκολη θέση την “Ένωση”. Η προσπάθειά της να βρει τρόπο να ταξιδέψει στο Ισραήλ για το Game 3 έβρισκε κλειστές πόρτες παντού, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η βοήθεια του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η λύση τελικά βρέθηκε. Και κάπου εδώ… σταματάει η πληροφόρηση.

Με το κλίμα να είναι εξαιρετικά βαρύ και να υπάρχει φόβος στοχοποίησης της αποστολής της ΑΕΚ, αποφασίστηκε έπειτα από συνεννόηση με την FIBA να μην γίνει γνωστή καμία λεπτομέρεια σχετικά με το ταξίδι της “Ένωσης” για λόγους ασφαλείας.

Ώρα αναχώρησης από Ελλάδα, ώρα άφιξης στο Ισραήλ, ξενοδοχείο διαμονής, καθώς και ώρα αποχώρησης από το Ισραήλ θα παραμείνουν άγνωστα στο ευρύ κοινό, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια, μετά την έκταση που έχει πάρει το ζήτημα.

Τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι αυξημένα από τις Ισραηλινές αρχές, με την αποστολή της ΑΕΚ να έχει πλέον μία τεράστια πρόκληση μπροστά της, που θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη όταν θα κληθεί να αγωνιστεί στην έδρα της Χάποελ στο Game 3.

Μία έδρα που θεωρείται από τις πιο καυτές στην Ευρώπη και αναμένεται να είναι πιο εχθρική από ότι συνήθως λόγω όσων έγιναν στο Game 2.

Από το Blogger.