Μαρινάκης σε ΕΠΟ: «Σεβαστείτε το πρωτάθλημα και ζητήστε elite διαιτητές για τα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – ΑΕΚ»

Ο πρόεδρος της Super League 1, Βαγγέλης Μαρινάκης, με νέα επιστολή τους προς τις ΕΠΟ και ΚΕΔ, ζητάει να οριστούν elite διαιτητές στα κρίσιμα παιχνίδια για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

 Η επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Κύριοι,

Την προσεχή Κυριακή 23.04.2023 διεξάγονται στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής των play off της  Supreleague 1 οι αγώνες ΠΑΟΚ – ΠΑΟ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε πόσο μεγάλη είναι η βαθμολογική σημασία και η κρισιμότητα των αγώνων αυτών.

Για το λόγο αυτό σας καλούμε με την αρωγή και τη συνδρομή της UEFA να προβείτε στον ορισμό αλλοδαπών Διαιτητών από την Elite κατηγορία Διαιτητών της UEFA προκειμένου να διευθύνουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Σας επισημαίνουμε ότι έχετε υποχρέωση – από τη θέση που κατέχει ο καθένας εξ υμών – να σεβαστείτε και το Πρωτάθλημα και τις διαγωνιζόμενες ομάδες εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την τέλεση των αγώνων.

Από το Blogger.