Το βράδυ της Δευτέρας (8/5, 21:00) η διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής των play offs της Super League

Η απόφαση πάρθηκε από την Super League και τα σημερινά παιχνίδια που αναβλήθηκαν λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό θα γίνουον το βράδυ της Δευτέρας 8/5 στις 21:00.

Η ηγεσία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος πήρε απόφαση δίχως να θέσει το ζήτημα σε ψηφοφορία ή σε διαβούλευση, όπως αναμενόταν να γίνει σήμερα 97/5) το πρωί στο Δ.Σ. της Λίγκας στις 12. Το ίδιο έγινε και σχετικά με την αναβολή των αγώνων σε πρώτη φάση.

Όσον αφορά ωστόσο στο πώς πάρθηκαν οι αποφάσισεις σήμερα – τόσο της αναβολής όσο και του εκ νέου ορισμού – υπήρξαν άτυπες κυρίως συζητήσεις ανάμεσα στις ομάδες οι περισσότερες από τις οποίες ήταν σύμφωνες με την αναβολή των αυριανών αγώνων. Αμέσως μετά την αναβολή, η ηγεσία της Λίγκας πρότεινε οι αγώνες να γίνουν την Δευτέρα και μετά από νέες συζητήσεις πάρθηκε η απόφαση για τον ορισμό των ματς στις 8 Μαΐου.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως πέντε από τις έξι ομάδες των πλέι οφ ήταν θετικές προς την Δευτέρα, ενώ μόνο ο Παναθηναϊκός ήθελε και επέμεναν τα παιχνίδια να γίνουν την Τετάρτη.

Από το Blogger.