Στον Παναθηναϊκό η πρώην WNBAer Κόρτνεϊ Ρέιντζ

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του Παναθηναϊκού, με το τριφύλλι να ανακοινώνει την WNBAer Κόρτνεϊ Ρέιντζ για την επόμενη σεζόν.

Η νέα αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Κόρτνεϊ Ρέιντζ, ήταν στο ρόστερ των περσινών πρωταθλητριών Las Vegas Aces. Η 28χρονη σέντερ έχει πλούσια εμπειρία και από την Ευρώπη, αφού την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ελβετία με τη φανέλα της Fribourg, με την οποία μέτρησε 18,4 πόντους, 8,9 ριμπάουντ και 3,9 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Courtney Range για την αγωνιστική σεζόν 2023-24 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Ο Σύλλογος προχώρησε σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση από πάνω ράφι με την προσθήκη της Αμερικανίδας Courtney Range. Αυτή τη στιγμή η Range βρίσκεται στις τελικές 15 αθλήτριες των Las Vegas Aces που πήραν το πρωτάθλημα το 2022 στο WNBA.

H 28χρονη με ύψος 1,91μ. αγωνίζεται ως σέντερ και αναμφίβολα προσδίδει ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας καθώς διαθέτει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία αγωνιζόμενη για τέσσερις σεζόν στο EuroCup με πολύ καλά στατιστικά.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για την Ελβετική Fribourg και στο EuroCup είχε μέσο όρο 18.4 πόντους, 8.9 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ. Η Range κατέκτησε πέρυσι στην Ελβετία το Super Cup και το Πρωτάθλημα με την Fribourg και μάλιστα ήταν η MVP των τελικών.

H Courtney Range δήλωσε στο pao1908.com: «Είμαι χαρούμενη που έρχομαι στον Παναθηναϊκό. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο της. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο με την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αναλυτικά το πλούσιο βιογραφικό της:

2012-13 Manteca High Scholl

2013-2017 University of California

2017-18 Hernec TC- Γερμανία

2018-19 Embutidos Pajariel Bembibre – Ισπανία

2019-20 BCF Elfic Fribourg Basket – Ελβετία

2020-22 Basket Namur Capitale – Βέλγιο

2022-23 BCF Elfic Fribourg Basket – Ελβετία


Από το Blogger.