Διοικητικό συμβούλιο στην Super League για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

Τηλεδιάσκεψη για να «φιξάρει» την ημρομηνία κλήρωσης του πρωταθλήματος θα πραγματοποιήσει η Super League.

Πέρα από την οριστικοποίηση της ημερομηνίας του νέου πρωταθλήματος -όπως και τον τόπο διεξαγωγής και τους κλειδάριθμους που θα μπουν- στην τηλεδιάσκεψη θα συζητηθούν και οι οικονομικές σχέσεις με την ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της Super League:

“Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023, στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Οικονομικές σχέσεις με την Ε.Π.Ο.

2/ Θέματα κλήρωσης αγώνων Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2023-24 (ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής, κλειδάριθμοι, φορέας διεξαγωγής κλπ).

3/ Τελική επικύρωση βαθμολογικού πίνακα Πρωταθλήματος Υποδομής Super League K17 αγωνιστικής περιόδου 2022-23 και θέματα διεξαγωγής πρωταθλημάτων υποδομών Super League 1 αγωνιστικής περιόδου 2023-24 (συμμετοχή ομάδων από κατώτερες κατηγορίες – κόστος και προϋπολογισμός εξόδων, ανανέωση σύμβασης με την εταιρεία Veo Technologies ApS για την παροχή εξοπλισμού βιντεοσκόπησης των αγώνων και των προπονήσεων – πρόταση για συνεργασία με εταιρεία για την παροχή ασθενοφόρων και προσωπικού ασφαλείας στους αγώνες κλπ).

4/ Οικονομική ενίσχυση των ΠΑΕ –μελών από έσοδα του Συνεταιρισμού.

5/ Πρόταση της εταιρείας IMG Arena για εκπόνηση μελέτης σε σχέση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Από το Blogger.