Κροατική τηλεόραση για αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Η ΑΕΚ αρνείται να δώσει υλικό από τις κάμερες»

Ο δημοσιογράφος του κροατικού τηλεοπτικού σταθμού, στην ανταπόκριση που έδωσε έξω από τη ΓΑΔΑ, στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων (18:00), αναφέρθηκε στην επίσκεψη του πρεσβευτή της Κροατίας στους συλληφθέντες και εστίασε κυρίως σε δύο νέα στοιχεία (όπως τα χαρακτήρισε).

Το πρώτο έχει να κάνει με τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή καθώς όπως είπε ο Μάρκο Τσέπατ: «Η αστυνομία έχει περιορίσει τον αριθμό των υπόπτων σε 13. Ανάμεσά τους είναι εννέα Κροάτες πολίτες, τρεις Έλληνες πολίτες και ένας από την Αλβανία. Είναι πιθανό να υπάρχει μόνο ένας δράστης ή περισσότεροι, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει και η πιθανότητα κανένας από τους υπόπτους να μην είναι ένοχος για τη δολοφονία».

Ο Τσέπατ αναφέρθηκε και στις φήμες που έχουν αναπαραχθεί κι από ελληνικά ΜΜΕ ότι ο δολοφόνος ήταν Έλληνας, σημειώνοντας όμως πως κι αυτή η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές.

Στη συνέχεια της ανταπόκρισης ο Τσέπατ περιγράφει διάφορα βίντεο που έχει εξασφαλίσει η Nova TV και δείχνουν την πορεία των χούλιγκαν, ενώ σε κάποιο σημείο εμφανίζονται και Έλληνες αστυνομικοί οι οποίοι φαίνεται να τους ακολουθούν από απόσταση.

Στο τέλος ο Τσέπατ τονίζει ότι σύμφωνα με πηγές, τις οποίες ο ίδιος χαρακτηρίζει ανεπίσημες, έχει την πληροφορία πως η ΠΑΕ ΑΕΚ αρνείται να παραδώσει στις αρχές το υλικό που υπάρχει από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι συγκεκριμένες εικόνες μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου. 

pronews.gr

Από το Blogger.