Το Μαυροβούνιο είχε ενημερώσει από το πρωί την ΕΛ.ΑΣ για τους Κροάτες

Ξετυλίγεται όλο και περισσότερο το κουβάρι του μπάχαλου της Ελληνικής Αστυνομίας με τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς φαίνεται ότι οι Αρχές του Μαυροβούνιου είχαν ενημερώσει εγγράφως τις ελληνικές αρχές απ’ το πρωί της χθεσινής ημέρας.

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το ταξίδι των Κροατών οπαδών που αυξάνουν τις ευθύνες της Ελληνικής Αστυνομίας αποκάλυψε ο ΣΚΑΙ στο μεσημεριανό του δελτίο ειδήσεων.

Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ του ο Χρήστος Νικολαϊδης, μετέφερε στον τηλεοπτικό «αέρα» την αποκλειστική πληροφορία ότι οι συνοριακές Αρχές του Μαυροβουνίου είχαν ενημερώσει εγγράφως της ελληνικές Αρχές για την μετακίνηση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το σχετικό έγγραφο έφτασε στα γραφεία της ΕΛΑΣ στις 09:22 το πρωί της χθεσινής ημέρας, κάτι που σημαίνει ότι υπήρχε άπλετος χρόνος για κινητοποίηση και να αποτραπούν τα όσα τραγικά έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

Στο σχετικό έγγραφο, υπήρχε η επισήμανση ότι περίπου 120 άτομα, τα οποία χαρακτηρίζονται «επικίνδυνοι οπαδοί» πέρασαν από τα σύνορα με πιθανό προορισμό την Αθήνα για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στα άτομα αυτά έγιναν έλεγχοι και στο έγγραφο υπάρχουν οι αριθμοί των πινακίδων κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που πέρασαν τα σύνορα στο Μαυροβούνιο, όπως ο τύπος των οχημάτων και οι μάρκες τους.

Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι η ατάκα που ανέφερε ο συνάδελφος από άνθρωπο της ΕΛΑΣ που φέρεται να έχει σχολιάσει πως «το μόνο που δεν ξέραμε είναι το νούμερο των παπουτσιών που φόραγαν».

Από το Blogger.