«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Λούκα Γιόβιτς»

Ο Ολυμπιακός ψάχνει σέντερ φορ από αυτούς που λέμε... δυναμίτες και εκτός του Αγιούμπ Ελ Καμπί με τον οποίο είναι κοντά και πρόκειται για εύκολη υπόθεση μιας και ο έμπειρος Μαροκινός δεν "πολιορκείται" από άλλες ομάδες, οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως εξετάζουν και τον Λούκα Γιόβιτς.

Ο Σέρβος διεθνής σέντερ φορ είναι ιδιοκτησία της Φιορεντίνα, με τη φανέλα της οποίας μετρά 13 γκολ και 5 ασίστ σε 50 συμμετοχές τη σεζόν 2022-23 και αν πιστέψουμε τη "SportDay" απασχολεί έντονα τους ερυθρόλευκους.

Ο 27χρονος γκολεαδόρ έχει χρηματιστηριακή στο Transfermarkt 8.000.000 ευρώ και με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο, δεν αποκλείεται οι «βιόλα» να δουν θετικά το ενδεχόμενο της πώλησής του.

Υπενθυμίζεται πως ο Λούκα Γιόβιτς είχε πουληθεί έναντι 63.000.000 ευρώ το 2019 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και μέτρησε μόλις 3 τέρματα σε 51 συμμετοχές.

Είναι από τις περιπτώσεις που αν έρθουν αλλάζουν αυτόματα επίπεδο τον Ολυμπιακό και φυσικά δεν έχει καμία σχέση ως ειδικό βάρος και παραστάσεις με τον Αγιούμπ Ελ Καμπί που δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία πέραν της παρουσίας του σε μια μικρή τουρκική ομάδα.
 

Από το Blogger.