Η λίστα της ΑΕΚ για το Champions League

Η UEFA γνωστοποίησε την λίστα της ΑΕΚ, για τα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έχοντας συμπεριλάβει και τον Ντομαγκόι Βίντα.

Από χθες η ΑΕΚ έχει δηλώσει στην UEFA την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του, ο Ματίας Αλμέιδα, για τα ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Αργεντινός τεχνικός έβγαλε την συγκεκριμένη λίστα, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, συμπεριλαμβάνοντας και τον Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος και είναι ο μοναδικός αμφίβολος για την Ένωση, λόγω του τραυματισμού, που τον ταλαιπωρεί.

Απ’ εκεί και έπειτα, θυμίζουμε ότι υπάρχει διορία 24 ώρες πριν το ματς, να προχωρήσει σε αλλαγή η ΑΕΚ και να κάνει προσθαφαιρέσεις στις δηλώσεις.

Αυτό σημαίνει, ότι μπορεί σε πρώτη φάση να δηλώθηκε ο Ντομαγκόι Βίντα, αλλά αν τελικά μέσα στο Σαββατοκύριακο, δεν πάρει το «ΟΚ» να μπει στη διάθεση του Αλμέιδα, τότε είναι πολύ πιθανόν να γίνει η μια απ’ τις αλλαγές που έχει η Ένωση στη διάθεση της.

Όπως επίσης, το ίδιο ισχύει και με τον Εζεκιέλ Πόνσε, αφού εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, μέσα στο επόμενο διήμερο, τότε θα κριθεί ανάλογα απ’ τον Αλμέιδα, για το αν θα προχωρήσει σε αλλαγή, για να τον δηλώσει, ή θα τον αφήσει για τον συγκεκριμένο γύρο εκτός λίστας.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Ελίασον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Πισάρο, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Μαχαίρας, Ζίνι

Από το Blogger.