Βόλος: «Ντροπή για άλλη μια φορά οι διαιτητές να σφυρίζουν υπέρ των μεγάλων»

Η ομάδα του Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι είναι η ντροπή οι διαιτητές να σφυρίζουν υπέρ των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, ο Βόλος στέκεται στη φάση του 48ου λεπτού και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 0-0, υποστηρίζοντας ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης, Χρήστος Βεργέτης, δεν έδωσε κόκκινη κάρτα στον Μπερνάρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

“Λυπούμαστε που για άλλη μία φορά είμαστε αναγκασμένοι να ασχολούμαστε με τη διαιτησία και μάλιστα με έναν διαιτητή που ελπίζαμε ότι θα κάνει καριέρα.

Στο 48ο λεπτό του χθεσινού αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό και ενώ το αποτέλεσμα ήταν στο 0-0, ο διαιτητής Βεργέτης έκλεισε τα μάτια σε καταφανέστατη κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Μπερνάρ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ούτε καν τον παρατηρήσει με κίτρινη κάρτα που και πάλι θα ισοδυναμούσε με την αποβολή του μια και θα ήταν η δεύτερη.

Ντροπή για άλλη μία φορά γιατί οι διαιτητές συνεχίζουν να ακολουθούν την ίδια τακτική: Να «σφυρίζουν» υπέρ των «μεγάλων», με συνέπεια το Ελληνικό ποδόσφαιρο να παραμένει αιχμάλωτο και βυθισμένο στη λάσπη.

Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές και μη ξεχάσουν οι διαιτητές να κάνουν καμία απεργία από τη νέα χρονιά”.

Από το Blogger.