Η ΑΕΚ θέλει να ανοίξει όποιο γήπεδο πληροί τα μέτρα της κυβέρνησης

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, είχαν σήμερα Πέμπτη (21-12) συνάντηση με τις ομάδες της Super Leagu τα μέτρα της κυβέρνησης, στο ΟΑΚΑ, τα μέτρα κατά της αθλητικής βίας, που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Το τριπλό θέμα τη σύσκεψης ήταν το ηλεκτρονικό εισιτήριο, συγκεκριμένο μοντέλο καμερών στα γήπεδα και ταυτοπροσωπίες εισερχομένων οπαδών

Την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Αλέξης Αλεξίου ο οποίος -στην τοποθέτησή του- σύμφωνα με το ρεπορτάζ τόνισε αρχικά ότι η βία είναι “κοινωνικό και όχι ποδοσφαιρικό φαινόμενο. Εκμεταλλεύονται το ποδόσφαιρο για να παρεισφρέουν στον χώρο διαφόρων ειδών ακραία στοιχεία μεταξύ των οποίων ακόμα και φασίστες. Εμείς ως ΑΕΚ πρόσφατα είχαμε θύμα και το έχουμε ζήσει στο πετσί μας”.

Από εκεί και πέρα η Ένωση αποδέχθηκε πλήρως τον νέο τρόπο λειτουργίας με τις κάμερες και το ηλεκτρονικό εισιτήριο και έθεσε ένα σημαντικό θέμα. “Είμαστε έτοιμοι, ακόμα και αύριο αν μας το ζητήσετε, να τα θέσουμε σε εφαρμογή. Όποιο γήπεδο είναι αυτή τη στιγμή έτοιμο μπορεί να ελεγχθεί. Αν ανταποκρίνεται και αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει λόγος τοποθέτησης μηχανημάτων ή τροποποίηση των υπαρχόντων είναι άδικο να μένει κλειστό μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου. Είναι κάτι που δεν αφορά μόνο την ΑΕΚ αλλά για όποια άλλη ομάδα που είναι έτοιμη. Πρέπει τα γήπεδα που ανταποκρίνονται σε αυτά που ζητά η Κυβέρνηση να ανοίξουν και τα παιχνίδια να γίνουν με κόσμο” τόνισε ο κ. Αλεξίου.

Στο αίτημα του κ Αλεξίου δεν δόθηκε συγκεκριμένη απάντηση.

Από το Blogger.