Αγωνία επικρατεί στην ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Σέρχιο Αραούχο

Ο Αργεντίνος επιθετικός της ΑΕΚ Σέρχιο Αραούχο παραμένει σταθερά εκτός πλάνων για τον Ματίας Αλμέιδα από τις 12 Νοεμβρίου, στο ματς με την Λαμία για 69 λεπτά και στην Ευρώπη 30 Νοεμβρίου για 20 λεπτά κόντρα στην Μπράιτον. Εκτοτε έχει μείνει εκτός.

Οι πόνοι στο γόνατο τον έχουν θέσει εκτός μάχης και η αγωνία ολοένα και μεγαλώνει για τον Αραούχο, που αποτελεί μία τεράστια απουσία για την ΑΕΚ, αν αναλογιστούμε ότι πέρυσι ήταν το πρώτο «όπλο» μαζί με τον Λιβάι Γκαρσία στο ασταμάτητο press στην αντίπαλη άμυνα που έφερε τα σπουδαία αποτελέσματα με αυτόν captain στην κατάκτηση του νταμπλ.

Και αυτό φέτος έχει λείψει πάρα πολύ, μιας και έχει αγωνιστεί μόλις σε 7 ματς βασικός, 10 ως αλλαγή, ενώ έχει χάσει επτά μέχρι και το σημερινό στο Αγρίνιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αραούχο βρέθηκε στην Ισπανία τις προηγούμενες ημέρες για να δει το πρόβλημα στο γόνατο και να συμβουλευτεί τον προσωπικό γιατρό του, αυτόν με τον οποίο έκανε την επέμβαση στις 21 Απριλίου (έγινε συρραφή στον έσω μηνίσκο του αριστερού γονάτου του, ενώ του έγινε και επέμβαση στον οπίσθιο χιαστό).

Και εν συνεχεία θα αποφασιστεί μαζί με την ΑΕΚ πως θα πορευτεί από εδώ και πέρα και πως θα αντιμετωπιστούν οι ενοχλήσεις του.

Σε κάθε περίπτωση μένει να φανεί τι θα γίνει και πως θα επηρεάσει η εξέλιξη της υπόθεσης Αραούχο και την μεταγραφική πολιτική της ΑΕΚ τον επόμενο μήνα και τις αποφάσεις του Ματίας Αλμέιδα για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Από το Blogger.