Ο Παναθηναϊκός μετράει τέσσερις ήττες και μόλις μία νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε εχθές (17.12) και στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (3-2) σημειώνοντας άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τέσσερις ήττες και μόλις μία νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες!

Οι «πράσινοι» που είχαν εδραιώσει προβάδισμα από τους διώκτες τους στο πρωτάθλημα με +4 βαθμούς… κατάφεραν να πετάξουν αυτό το προβάδισμα στα σκουπίδια.

Πρώτα ηττήθηκαν στην έδρα του Άρη (2-0) με μια αναιμική εμφάνιση, ενώ με την ήττα στο Περιστέρι έπεσαν από την κορυφή έπειτα από καιρό, εξανεμίζοντας το πλεονέκτημα πολύ… φθηνά.

Παράλληλα δεν τα κατάφεραν και στην Ευρώπη, καθώς με την ήττα από τη Βιγιαρεάλ (3-2) απώλεσαν τις ελπίδες πρόκρισης στα νοκ άουτ του Europa League, ενώ ακόμα χειρότερη ήταν η εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα (1-2) που άφησε τους «πράσινους» εκτός Ευρώπης, ενώ και με μια ισοπαλία θα είχαν θέση στη συνέχεια του Conference League.

Ένα πολύ κακό διάστημα με τα άσχημα αποτελέσματα να έρχονται μαζεμένα και να τοποθετούν την ομάδα σε κρίση, ενώ προ της διακοπής η κατάσταση ήταν εκ διαμέτρου διαφορετική.

Τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού μετά τη διακοπή

    Άρης – Παναθηναϊκός 2-0
    Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός 3-2
    Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 4-0
    Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα 1-2
    Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 3-2
 

Από το Blogger.