Σκέψεις να γίνουν με οπαδούς μόνο φιλοξενούμενων τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στην Ελλάδα!

Η σημερινή διυπουργική σύσκεψη   στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη με παρόντες όλους τους αρμόδιους υπουργούς με την ανακοίνωση των αποφάσεων για τα μέτρα που θα ληφθούν για την καταπολέμηση της βίας να «μετατίθενται» για την προσεχή Δευτέρα.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται σοβαρά και δεν υπάρχει απλά στην σφαίρα της... φαντασίας είναι και η διεξαγωγή των επερχόμενων ευρωπαϊκών παιχνιδιών των ελληνικών ομάδων σε Europa και Conference League να γίνει παρουσία μόνο των οπαδών των φιλοξενούμενων, με την είσοδο στους Έλληνες φιλάθλους ν' απαγορεύεται!

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς ακόμα και η σκέψη (πολλώ δε μάλλον η εφαρμογή) αυτής της κίνησης αποτελεί σαφές δείγμα της πρόθεσης της κυβέρνησης να κλείσει γενικώς τα γήπεδα για τον κόσμο, ενώ είναι σαφές πως αν ψηφίσουν οι περισσότεροι υπέρ της απόφασης θα ισχύσει σε όλα τα σπορ και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

Το διακύβευμα για τους ελληνικούς συλλόγους είναι μεγάλο, καθώς σε ένα τέτοιο σενάριο στη Λεωφόρο θα υπάρχουν την Πέμπτη 700 Ισραηλινοί που θα τους επιτραπεί η είσοδος! Άρα η Μακάμπι να διεκδικήσει με τους καλύτερους δυνατούς... οιωνούς μια νίκη-πρόκριση, αφήνοντας εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας τον Παναθηναϊκό.

Άγνωστο παραμένει προς ώρας το τι θα συμβεί με τους οπαδούς της ΑΕΚ που έχουν κανονίσει να μεταβούν στην Ολλανδία για το εκτός έδρας παιχνίδι της Ένωσης με τον Άγιαξ, ενώ, εξυπακούεται, χωρίς τον κόσμο του (πάντα μιλάμε για την περίπτωση που θα εφαρμοστεί στην πράξη η σκέψη του Κυριάκου Μητσοτάκη) θα παίξει και στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Ελσίνκι, αλλά και ο Ολυμπιακός στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα (που, όμως, δε θα φέρει δικούς της φιλάθλους στην Ελλάδα).

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως το κυβερνών κόμμα έχει σαν στόχο την συνολική τιμωρία των ελληνικών συλλόγων, λόγω των συνεχών επεισοδίων που λαμβάνουν χώρα στους αγώνες του Ολυμπιακού σε όλα τ' αθλήματα, που «συνοδεύονται» δυστυχώς από τραγικά γεγονότα όπως ο σοβαρότατος τραυματισμός του 31χρονου αστυνομικού που παλεύει για την ζωή του ή εκείνος του Χουάνκαρ στην έδρα των Ερυθρόλευκων στο ποδόσφαιρο πριν από λίγο μόλις καιρό.

Από το Blogger.