Κάρλος Καρβαλιάλ: «Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε το σημαντικό αυτό παιχνίδι»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Κάρλος Καρβαλιάλ είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Ερυθρολεύκων, στην αναμέτρηση της Πέμπτης απέναντι στην Τόπολα (14/12, 22:00), με τον Πορτογάλο προπονητή να δίνει το σύνθημα για την νίκη – πρόκριση.

Αναλυτικά ο Καρβαλιάλ μίλησε:

Για το ματς: “Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε το σημαντικό αυτό παιχνίδι, έχουμε την ευφυία για να ξέρουμε πόσα πράγματα είναι καλά και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Θα εκμεταλλευτούμε αυτή τη βάση και θα εφαρμόσουμε μετά τη δική μας διαδικασία.

Πλεονέκτημα ότι είχαμε χρόνο να δουλέψουμε, μειονέκτημα ότι δεν υπάρχει σημείο αναφοράς ένα προηγούμενο παιχνίδι. Στόχος μας να κερδίσουμε, σεβόμαστε την Τόπολα, ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα και γνωρίζουμε πως ακόμη και με ισοπαλία εξασφαλίζουμε την πρόκριση. Ωστόσο με σεβασμό στην Τόπολα στόχος μας είναι η νίκη”.

Για το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει κόσμος: “Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην παίξει κάποιος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού στο μάξιμουμ”.

Για τα ποια στοιχεία προσπάθησε να βελτιώσει και αν θα λέει πώς θα παίζει η ομάδα του:“Δεν θα σας πω την 11άδα, οι παίκτες θα πρέπει πρώτα να την μάθουν.

Τις τελευταίες 10 μέρες όλη η συγκέντρωση είναι η νίκη στο παιχνίδι, δεν μπορεί κάποιος να αλλάξει τα πάντα μέσα σε 10 μέρες και θα ήταν ανόητο να νομίζει ότι μπορεί να το κάνει. Δεν έχουν γίνει δομικές αλλαγές, έχουμε εστιάσει στα παιχνίδια που χρειάζεται για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα έχουμε χρόνο για περισσότερες αλλαγές”.

Από το Blogger.