Επιστρέφουν οι διαιτητές στην δράση - Δεν ισχύει η εντολή της UEFA στους ξένους διαιτητές

Οι διαιτητές πήραν την απόφαση και προχώρησαν σε αναστολή της απεργίας τους  και δεν δήλωσαν κώλυμα για τα ματς που ορίστηκαν για την 14η αγωνιστική της Super League.

Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι τα ματς που έχουν προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν κανονικά και η αγωνιστική δράση θα επιστρέψει στα ελληνικά γήπεδα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα στη συνάντηση που είχαν τα μέλη της ΚΕΔ, γνωστοποιήθηκε η απόφαση της UEFA να μη στείλει ξανά ξένους διαιτητές στην Ελλάδα, λόγω των γεγονότων του τελευταίου διαστήματος και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψουν σε ελληνικά ντέρμπι, να τα σφυρίζουν έλληνες διαιτητές. 

Ωστόσο, μετά την απόφαση των διαιτητών να σταματήσουν την αποχή τους και να επιστρέψουν κανονικά στα γήπεδα, η ΚΕΔ προχώρησε σε νέα ενημέρωση και εξήγησε ότι η απόφαση της UEFA ίσχυε μόνο για όσο θα έκαναν αποχή οι Έλληνες!

Έτσι, από την στιγμή που αυτοί άλλαξαν την στάση τους και θα σφυρίζουν κανονικά στο Πρωτάθλημα, τότε και η UEFA θα συνεχίσει κανονικά να στέλνει ξένους ρέφερι στα ματς που αυτό απαιτείται.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η Super League θα συνεχιστεί ακριβώς με τις ίδιες συνθήκες που ίσχυαν και πριν την πρώτη αποχή των διαιτητών.

Από το Blogger.