Οι «20άρες» του Τίλμαν και το «πακέτο» με τον Κουζέλογλου

Η ΑΕΚ στηρίχτηκε σε μεγάλο βαθμό στο σκορ που της έδωσαν οι ψηλοί της, με τον Τζάστιν Τίλμαν και τον Γιάννη Κουζέλογλου να κάνουν τη διαφορά έχοντας αμφότεροι από 20 πόντους…

*Ο Τίλμαν έφτασε τις πέντε επιδόσεις 20+ πόντων στη σεζόν και ξεπερνώντας τους Αϊζάια Μπρίσκοου και Άντριου Γκάουντλοκ που έχουν από τέσσερις, είναι στην 3η θέση της σχετικής λίστας πίσω μόνο από τους Χάντερ Χέιλ (7) και Άντονι Κάουαν (6).

Ο Αμερικανός σέντερ σημείωσε μία από τις 23 –μετά το τέλος της χθεσινής δράσης- επιδόσεις 20+ πόντων που συνδυάστηκαν με μηδενικές επιδόσεις λαθών. Ο ίδιος μπήκε για δεύτερη φορά σε αυτήν τη λίστα αφού είχε 20 πόντους και κανένα λάθος στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Aktor.

*Ο Κουζέλογλου έγινε ο 7ος παίκτης της «Ένωσης» στο φετινό Πρωτάθλημα που έφτασε σε επίδοση 20 τουλάχιστον πόντων, ενώ δεν υπάρχει ομάδα που να έχει περισσότερους από πέντε.

*Το «πακέτο» των 20 πόντων από τον Τζάστιν Τίλμαν και τον Γιάννη Κουζέλογλου στο ίδιο παιχνίδι, ήταν το τρίτο της φετινής ΑΕΚ Betsson αφού το ίδιο έγινε στην πρεμιέρα με το Λαύριο Megabolt (Τζάστιν Τίλμαν και Τζόρνταν ΜακΡέι) και στην 8η αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ mateco (Εμφιόντου Καμπενγκέλε και Τσέισον Ραντλ).

*Ο Τζάστιν Τίλμαν πάντως σημείωσε την 8η φετινή επίδοση 12+ άστοχων σουτ εντός πεδιάς τελειώνοντας το παιχνίδι με 8/20. Είχε άλλη μία τέτοια στη σεζόν, με τα 13 (7/20) του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός σημείωσε μόλις την 3η φετινή και τη 2η δική του, διψήφια επίδοση άστοχων σουτ δύο πόντων (8/19).

Από το Blogger.