Ο Σάιμπερτ στην 5άδα των «κλεφτών» της Καρδίτσας

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ έκανε ένα από τα επτά κλεψίματα των γηπεδούχων και αυτό του έδωσε μία θέση στην πεντάδα των «κλεφτών» της Καρδίτσας Ιαπωνική στην κατηγορία. Έφτασε τα 15 και έτσι ξεπέρασε τους Τζαρόντ Ουέστ και Τζέιμς Μπέιτμον που είχαν από 14 στην περσινή σεζόν.

Ακόμη για τους γηπεδούχους…

*Ο Γιώργος Καμπερίδης συμπλήρωσε 150 αγώνες στη Stoiximan Basket League. Ο γκαρντ της Καρδίτσας Ιαπωνική έκανε ντεμπούτο στην κατηγορία με τον Πανιώνιο, στις 7 Οκτωβρίου 2017 και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Γυμναστικό Φάρο Λάρισας.

*Ο Ρέι ΜακΚάλουμ τελείωσε το παιχνίδι με 5/16 σουτ εντός πεδιάς έχοντας τα περισσότερα άστοχα ενός αγώνα για τη φετινή Καρδίτσα Ιαπωνική. Ο Αμερικανός ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της θεσσαλικής ομάδας στην κατηγορία αφού από 11 άστοχα σουτ εντός πεδιάς είχαν στην περσινή σεζόν δύο φορές ο Τζέιμς Μπέιτμον (5/16 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Carna και 8/19 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Aktor), δύο φορές ο Ρομπέρτο Γκάλινατ (6/17 εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ Mateco και 5/16 εντός έδρας με το Λαύριο Megabolt) και μία φορά ο Σαΐντ Πρίτζετ (6/17 εκτός έδρας με τον Ιωνικό).

Από το Blogger.