Ο Μουράτος στην 5άδα των αγώνων του Λαυρίου

O Βασίλης Μουράτος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης του Λαυρίου Megabolt επί του Προμηθέα, με την οποία έβαλε τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών του. Μέσα από τους αριθμούς του έφτασε σε δύο επιτεύγματα με τη φανέλα των «μεταλλωρύχων».

Ο διεθνής γκαρντ…

*Μπήκε στην 5άδα της λίστας των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια με την ομάδα της λαυρεωτικής στη Stoiximan Basket League. Έφτασε στην 5η θέση και στα 82 παιχνίδια τον Γιάννη Κουζέλογλου.

*Έχοντας 6/6 βολές όχι μόνο ισοφάρισε τη δεύτερη κορυφαία, φετινή επίδοση μεταξύ των παικτών του Λαυρίου Megabolt –ο Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους είχε 8/8 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ mateco- αλλά έφτασε και σε ένα πολύ ξεχωριστό milestone. Έγινε ο πρώτος στην ιστορία της ομάδας της λαυρεωτικής στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, που έφτασε και ξεπέρασε τις 200 εύστοχες.

Ακόμη για τους γηπεδούχους…

*Ο Θοδωρής Ζάρας μπήκε την προηγούμενη εβδομάδα στην 30άδα της λίστας των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια από καταβολής Α’ Εθνικής και στην 20άδα της αντίστοιχης λίστας του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Με την 376η εμφάνιση του ξεπέρασε χθες τους Γιάννη Γεωργαλή και Δημήτρη Χαριτόπουλο, μένοντας μόνος στη 19η θέση της Stoiximan Basket League αλλά και τον Νίκο Γκάλη, μένοντας μόνος στην 28η θέση της λίστας της Α’ Εθνικής.

*Ο Καλίντ Μουρ μπήκε στην 20άδα των ριμπάουντερ του Λαυρίου Megabolt στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Έχοντας χθες έξι ριμπάουντ έφτασε τα 114 και ξεπέρασε τον Ο’ Ντι Ανοσίκε που είχε 111 στην περίοδο 2020-21.

*Ο Μάρκους Θόρντον σημείωσε την κορυφαία φετινή επίδοση «οικονομίας» για το Λαύριο Megabolt, έχοντας συντελεστή 9. Ο Αμερικανός «έγραψε» 8 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 3 λάθη.

Από το Blogger.