Με πεντάρα πέρασε από τον Βόλο ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε μια ακόμη ευρεία νίκη, αυτή τη φορά επί του Βόλου με 5-1 για τη 19η αγωνιστική της Super League και παράμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα υποδεχτεί ως πρωτοπόρος τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Τούμπας την 20η αγωνιστική.

Ο Βόλος μπορεί να μην αξίζει αυτό το βαρύ σκορ αλλά…πλήρωσε τα πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο ενώ στη φάση που ισοφάρισε με τον Μύγα στο 29’ ο διαιτητής Κατσικογιάννης είδε οφ σάιντ του Ράσιτς και έτσι πήγε στα αποδυτήρια με το 0-2 αφού δέχθηκε το δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Άξιζε γκολ ο Βόλος και το πέτυχε με τον Ντέλετιτς στο 58ο λεπτό (1-3) αλλά ο ΝΠΣ δεν κατάφερε να επιστρέψει αφού ο Τάισον ήταν αυτός που τελείωσε ουσιαστικά τον αγώνα γράφοντας και το 1-4 με σουτ (η μπάλα βρήκε και στον Σιέλη), σε ένα διάστημα όπου ο Άνχελ Λόπεθ είχε κάνει ακόμη πιο επιθετική την ομάδα του μήπως έρθει το δεύτερο τέρμα και μειώσουν οι Θεσσαλοί σε 2-3. Φυσικά μετά το 1-4 του Τάισον η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, ενώ ο Βραζιλιάνος στο φινάλε ήταν αυτός που έκλεψε και πάσαρε για τον νεαρό Τζίμα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Μύγας, Ράσιτς, Καλογερόπουλος (46’ Κίτσιος), Λούνα (46’ Ασεχνούν), Τσοκάνης (62' Μπερτόγλιο), Σιέλης, Μπαριέντος (79' Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Μωραϊτης.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ (90' Τσιγγάρας), Οζντόεφ (76' Σβαμπ), Μουργκ (68' Μάρκος Αντόνιο), Τάισον, Ντεσπόντοφ (68' Α. Ζίβκοβιτς), Μπράντον (75' Τζίμας).

Από το Blogger.