Ο Κολοβέρος επέστρεψε με ρεκόρ καριέρας και milestone

Ο Ιωσήφ Κολοβέρος επέστρεψε στη δράση μετά από απουσία σχεδόν δύο μηνών –τελευταίο παιχνίδι του ήταν στις 4 Δεκεμβρίου απέναντι στον ΠΑΟΚ mateco- και συνδύασε αυτό το γεγονός με ένα ρεκόρ καριέρας, στα 15:08 λεπτά συμμετοχής του. Ο 21χρονος γκαρντ μοίρασε επτά ασίστ και ξεπέρασε την επίδοση των πέντε που μοίρασε δύο φορές στα ματς με τον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα Carna στον πρώτο γύρο, καθώς και δύο φορές με τον Ιωνικό στην περίοδο 2021-22, με τον Παναθηναϊκό Aktor και το Λαύριο Megabolt

Παράλληλα, ο γκαρντ του Κολοσσού H Hotels, με αυτές τις επτά ασίστ, έφτασε και ξεπέρασε τις 100 στην 48η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League.

Ο Κολοβέρος μάλιστα σημείωσε μόλις τη 14η φετινή επίδοση 7+ ασίστ που συνδυάστηκε με μηδενική επίδοση λαθών. Το ρεκόρ μοιράζεται ο συμπαίκτης του Λόντον Περάντες με τον Τζόε Ράγκλαντ που είχαν από 12 ασίστ και κανένα λάθος στα εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων τους με το Λαύριο Megabolt και το Μαρούσι αντίστοιχα.

Ακόμη σε ατομικό επίπεδο για τους Ρόδιους…

*Ο Λούκα Μπραΐκοβιτς είχε 3/5 δίποντα και με αυτά μπήκε στην 20άδα της λίστας του Κολοσσού H Hotels στη Stoiximan Basket League. Ο Αυστριακός έφτασε τα 91 και ξεπέρασε τον Δημήτρη Μαυροειδή που είχε 89 εύστοχα δίποντα στο Πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19.

*Ο Κώστας Παπαδάκης με τα δύο ριμπάουντ που είχε στο χθεσινό παιχνίδι, έφτασε τα 200 μέσα από την 163η εμφάνιση του στην κατηγορία.

Από το Blogger.