Ο Κολοσσός με το +28 έσπασε το… μοτίβο

Ο Κολοσσός H Hotels επέστρεψε στις επιτυχίες με την επικράτηση του επί του Απόλλωνα Carna σε ένα αποτέλεσμα με δύο στατιστικές προεκτάσεις. Μπήκε στη λίστα των ευρύτερων νικών στην ιστορία της ομάδας της Ρόδου και έδωσε τέλος σε ένα ιδιαίτερο μοτίβο αποτελεσμάτων που κρατούσε από την αρχή της σεζόν.

Πιο αναλυτικά…

*Η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα επικράτησε με 88-60 και αυτό το +28 κατατάσσει τη χθεσινή νίκη των «θαλασσί» στη λίστα των έξι ευρύτερων στην ιστορία τους στη Stoiximan Basket League, ισοφαρίζοντας την τέταρτη μεγαλύτερη. Μεγαλύτερη όλων ήταν εκείνη των 41 πόντων με την οποία νίκησε ο Κολοσσό H Hotels τον Ιωνικό για το Πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν (89-48).

Λίγο πριν το τέλος, η ομάδα της Ρόδου βρέθηκε και στο +31 (88-57 στο 37:56) ισοφαρίζοντας την 8η μεγαλύτερη διαφορά που αποκτήθηκε σε οποιονδήποτε αγώνα της φετινής Stoiximan Basket League και σημειώνοντας τη μεγαλύτερη της στη σεζόν. Η προηγούμενη μεγαλύτερη που είχε αποκτήσει, ήταν εκείνη των 22 πόντων προς το τέλος του εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο Megabolt (83-61 στο 37:29).

Με τη χθεσινή νίκη του, ο Κολοσσός H Hotels έβαλε τέλος σε ένα ιδιαίτερο μοτίβο αποτελεσμάτων που είχε από την αρχή της φετινής σεζόν αφού κάθε μία από τις πρώτες τέσσερις επιτυχίες του, ακολουθήθηκαν από δύο ήττες. Πιο συγκεκριμένα…

*Η νίκη της πρεμιέρας επί του Περιστερίου bwin στην πρεμιέρα από δύο ήττες στη 2η και στην 3η αγωνιστική.

*Η νίκη της 4ης αγωνιστικής επί του Απόλλωνα Carna από δύο ήττες στην 5η και στην 6η.

*Η νίκη επί της Καρδίτσας Ιαπωνική για την 7η, από δύο ήττες στην 8η και στην 9η αγωνιστική.

*Η νίκη επί του Προμηθέα για τη 10η, από δύο ήττες στην 11η και στη 12η αγωνιστική.

Το μοτίβο αυτό όμως «έσπασε» αφού μετά τη νίκη επί του Λαυρίου Megabolt για τη 13η αγωνιστική, ακολούθησε μεν η ήττα από τον Ολυμπιακό για τη 14η αλλά ο Κολοσσός H Hotels επιβλήθηκε χθες του Απόλλωνα Carna.

*Ακόμη σε ομαδικό επίπεδο, οι Ρόδιοι περιόρισαν τα λάθη τους στα έξι και ισοφάρισαν τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της φετινής Stoiximan Basket League, αφού τόσα είχε απέναντι τους ο ΠΑΟΚ mateco στο ματς της 9ης αγωνιστικής και ο Προμηθέας από το ματς της πρεμιέρας με τον Δικέφαλο. Το ρεκόρ κρατάει η αχαϊκή ομάδα που είχε πέντε λάθη στο ματς της 3ης αγωνιστικής με το Μαρούσι. Η προηγούμενη καλύτερη, φετινή επίδοση λαθών του Κολοσσού H Hotels ήταν εκείνη των οχτώ που είχε στα εντός έδρας παιχνίδια του με το Λαύριο Megabolt και τον Παναθηναϊκό Aktor. 

Από το Blogger.