Η ΑΕΚ μεριμένει στη... «γωνία» για Γιώργο Μασούρα

Όσο το συμβόλαιο του Γιώργου Μασούρα με τον Ολυμπιακό δεν ανανεώνεται, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ο παίκτης να χαθεί ως ελεύθερος. Ο 30χρονος εξτρέμ δεσμεύεται ώς το καλοκαίρι, όμως είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Προτεραιότητά του είναι είτε να μείνει στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίζεται εδώ και μια πενταετία, είτε να δοκιμάσει την τύχη του σε κάποιο από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όμως, η ΑΕΚ παραμονεύει και δείχνει έτοιμη να κάνει το κόλπο γκρόσο, εφόσον οι συνθήκες την ευνοήσουν.

Από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού έβγαινε προς τα έξω μία αισιοδοξία ότι μιλάμε για κλεισμένη υπόθεση. Αυτό μέχρι πριν από μερικές βδομάδες. Πλέον τα πράγματα δε δείχνουν να είναι τόσο δεδομένα.

Ο Μασούρας ψάχνει συμβόλαιο άνω του ενός εκατομμυρίου. Για αυτό και απάντησε αρνητικά στην πρώτη επιβεβαιωμένη κρούση που του έγινε, από τη Μπόχουμ.

Αυτό βλέπουν στην ΑΕΚ και (κάπως λιγότερο) στον Παναθηναϊκό. Mε δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει ο Άμραμπατ, στην Ένωση θέλουν ποιοτικά εξτρέμ και το όνομα του Μασούρα είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα.

Από το Blogger.