Τάιλερ Ντόρσεϊ: «Τρελό ότι πήγε ο Κώστας Σλούκας στον Παναθηναϊκό»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε για την εικόνα του Παναθηναϊκού φέτος αλλά και την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στην ομάδα.

 Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «Amerikanos24»:

Για την Φενέρμπαχτσε και τη διαφορά δυναμικής εντός κι εκτός έδρας: «Δεν είμαστε μόνο εμείς. Πολλές ομάδες τις Euroleague δυσκολεύονται εκτός έδρας. Πρέπει να βρούμε λύση. Η διακοπή θα μας κάνει καλό. Ο Μάρτιος είναι ο πιο σημαντικός μήνας για κάθε ομάδα».

Για την συνέχεια της Φενέρ: «Θα γίνει μεγάλη μάχη για τα Play-Offs. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Μία-δύο νίκες μπορούν να σε ανεβάσουν βαθμολογικά. Έχουμε ακόμα δύο μήνες».

Για τον Παναθηναϊκό AKTOR: «Ο Παναθηναϊκός χτίζει κάτι καλό. Όλοι μπορούν να το δουν. Πρέπει να δώσουμε σεβασμό εκεί που πρέπει. Παίζουν πολύ καλά φέτος. Είναι πάρα πολύ καλοί εντός έδρας. Είναι ωραίο να βλέπεις αυτή την ατμόσφαιρα».

Για τον Εργκίν Αταμάν και το αν ξεχωρίζει κάποιον από το «Τριφύλλι»: «Ο Αταμάν είναι κόουτς των γκάρντ. Έχει το ίδιο σύστημα που είχε στην Εφές. Αφήνει ελευθερία στους γκάρντ. Το βλέπουμε αυτό με τον Κέντρικ Ναν που ευδοκιμεί μέσα από το σύστημά του. Έχει ένα πολύ καλό σύστημα και εγώ το έχω παρατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια γιατί ήμασταν και πέρσι αντίπαλοι. Πρέπει να του δώσετε τον σεβασμό του. Ο κόσμος έλεγε το ένα και το άλλο. Κάνει καλή δουλειά μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό».

Για την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και την πρώτη αντίδραση του: «Σκέφτηκα….Τρελό! Είναι τρελό. Ήταν κάπως απροσοδόκητο αλλά είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να θυμάστε ότι το μπάσκετ για εμάς διαρκεί 10-15 χρόνια. Πρέπει να εξασφαλίσουμε τους εαυτούς μας οικονομικά μερικές φορές και αυτό είναι που έκανε. Δεν νομίζω κανένας παίκτης να έλεγε όχι σε αυτά τα χρήματα. Όλοι θέλουμε να βρούμε ένα σπίτι και αγάπη αλλά κάποιες φορές αυτό τελειώνει. Αλλά ναι είναι τρελό (που παίζει στον Παναθηναϊκό). Είναι τραυματίας αλλά είναι μεγάλο ατού και παίζει καλά αυτή την σεζόν».

Από το Blogger.