Τελικός Κυπέλλου Γυναικών: Συνέντευξη Τύπου

Τι δήλωσαν οι δύο προπονητές και η MVP μετά τον ΟΠΑΠ Τελικό Κυπέλλου Γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τις Εσπερίδες Καλλιθέας (87-62).

Θάνος Σόφτσης (προπονητής Εσπερίδων): «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Παναθηναϊκού, που είναι αήττητη φέτος και παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ελένη Καπογιάννη. Αξίζουν όμως συγχαρητήρια στις Εσπερίδες, γιατί είματε στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και φτάσαμε στον τελικό. Οπότε μόνο περηφάνια για τα κορίτσια, Εύσημα αξίζουν και στη διοίκηση, που στηρίζει αυτή την προσπάθεια».

Τζίλιαν Αλέιν (MVP τελικού): «Θέλω να πω πως είμαι περήφανη για την ομάδα μου, το προπονητικό τιμ και το σταφ. Η κόουτς μάς προετοίμασε πολύ καλά για το παιχνίδι. Όλες μας δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε εδώ».

Ελένη Καπογιάννη (προπονήτρια Παναθηναϊκού: «Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτόν τον τίτλο. Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου γιατί ήταν απόλυτα συγκεντρωμένες από το πρώτο λεπτό. Η νίκη εκτός από τη θέληση αγαπά την προετοιμασία και σε αυτό το κομμάτι πήραμε πολύ καλό βαθμό. Αξίζουν συγχαρητήρια στις Εσπερίδες για την προσπάθεια και τη γενικότερη πορεία τους φέτος, καθώς είναι η τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος. Πήραμε πανάξια τη νίκη και τον τίτλο».

Από το Blogger.