Η Τζίλιαν Αλέιν MVP του ΟΠΑΠ Τελικού Κυπέλλου Γυναικών

H Αμερικανίδα σέντερ του Παναθηναϊκού, Τζίλιαν Αλέιν, αναδείχθηκε MVP του ΟΠΑΠ 27ου Τελικού Κυπέλλου Γυναικών που διεξήχθη στο Ηράκλειο στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού.

Στην αναμέτρηση με τις Εσπερίδες Καλλιθέας, η παίκτρια του Κυπελλούχου Ελλάδας που παρέλαβε το βραβείο της από τον Area Sales Μanager ΟΠΑΠ Μάνο Γαλανάκη, πέτυχε 22 πόντους σε 33:36 συμμετοχής , έχοντας επίσης 13 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Πρώτη σκόρερ του τελικού αναδείχθηκε η συμπαίκτρια της Αλέιν, επίσης Αμερικανίδα, Τζάσμιν Τζόουνς, που πέτυχε 27 πόντους (6/9 β., 9/12 διπ. 1/3 τριπ. 5 ριμπ. 1ασ. 1κλ.).

Την απονομή του βραβείου της πρώτης σκόρερ στην Τζόουνς έκανε η Project Manager Women’s Basketball Promotion της ΕΟΚ, Εβίνα Μάλτση.

Στην συνέχεια ακολούθησε η απονομή των αναμνηστικών μεταλλίων στις Εσπερίδες Καλλιθέας από τις Σοφία Κλιγκοπούλου και Τούλα Καλέντζου, ενώ το έπαθλο απένειμε ο Ταμίας της ΕΟΚ, Νίκος Ζεϊμπέκης.

Παρών στον τελικό ήταν και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Ιωάννης Βρούτσης ο οποίος μαζί με τον Υπεύθυνο Μπάσκετ Γυναικών, Χρήστο Βασιλειάδη απένειμαν τα μετάλλια στις αθλήτριες του Παναθηναϊκού.

Η απονομή του τροπαίου του Κυπελλούχου Ελλάδας 2024 έγινε από τον πρόεδρο της ΕΟΚ Ευάγγελο Λιόλιο.

Από το Blogger.