Η Αστυνομία δεν εγγυήθηκε ούτε την παρουσία του τροπαίου αύριο στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ακυρώθηκε η εκδήλωση!

Πλήρης η ανικανότητα της Αστυνομίας, δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε την παρουσία του τροπαίου του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το τρόπαιο της διοργάνωσης ήταν να εκτεθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 10:00-20:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το γήπεδο και συγκεκριμένα στην πλατεία του Αετού. Ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί.

Με ανακοίνωσή της, η ΕΠΟ προφασίζεται την μεγάλης προσέλευση του φίλαθλου ώστε το τρόπαιο να μείνει και αύριο στην Πλατεία Κοτζιά από τις 09:00 μέχρι τις 20:00. Ωστόσο, οι εικόνες από την Αθήνα σήμερα δείχνουν πως ελάχιστοι πήγαν για να φωτογραφηθούν με το τρόπιο και φαίνεται πως η Αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια με κανέναν τρόπο.

Ετσι, δεν μπορεί παρά να δημιουργούνται απορίες πώς θα γίνει ο τελικός στη Νέα Φιλαδέλφεια όταν δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την ασφάλεια του… τροπαίου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η καρδιά του UEFA Europa Conference League χτυπάει στην Αθήνα, η οποία πλέον κινείται στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης. Το βαρύτιμο τρόπαιο, το οποίο θα διεκδικηθεί το βράδυ της 29ης Μαΐου στις 22:00 στον τελικό που θα διεξαχθεί στην AEK Arena με φιναλίστ τον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα, βρίσκεται στην πλατεία Κοτζιά απέναντι από το Δημαρχείο Αθηνών.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκαναν ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ Ιάκωβος Φιλιππούσης, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μπροστά από το εντυπωσιακό τρόπαιο με φόντο την Πλατεία Κοτιζά ενώ αμφότεροι τόνισαν ότι άπαντες θα συνεισφέρουν τα μέγιστα με σκοπό την άρτια διεξαγωγή του σπουδαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις πρώτες πρωινές ώρες πλήθος φιλάθλων του ποδοσφαίρου σχημάτισαν ουρές για να θαυμάσουν το τρόπαιο και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του φίλαθλου κόσμου το τρόπαιο του UEFA Europa Conference League θα παραμείνει στη διάθεση του ελληνικού κοινού στην Πλατεία Κοτζιά και το Σάββατο 11 Μαΐου από τις 09:00 μέχρι τις 20:00.

Από το Blogger.