Πατάει «γκάζι» η ΑΕΚ για 4 παίκτες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας!

Στην κανονικότητα έχουν επιστρέψει άπαντες στην ΑΕΚ, μία εβδομάδα μετά τον τελικό του Conference League, ο οποίος διεξήχθη στην OPAP Arena.Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκινήσει να προχωρούν τις επαφές με ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει, ώστε να μπουν στην τελική ευθεία οι συζητήσεις και να γίνει πράξη η επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στην προετοιμασία.

Στην «Ένωση» θεωρείται σημαντική η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου λέγεται πως εξετάζουν άλλες δύο περιπτώσεις εκτός από τις πληροφορίες για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ενώ θα γίνει προσπάθεια για την άμεση έλευση δύο ακραίων αμυντικών και ενός εξτρέμ.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, στον «Δικέφαλο» κοιτάζουν ποδοσφαιριστές από την αγορά της Ευρώπης (Ιβηρική και κεντρική) αλλά και άλλους από τη Λατινική Αμερική.

Εντωμεταξύ, δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή εξέλιξη με τις υποθέσεις του Άμραμπατ και του Χατζισαφί, αφού ο Μαροκινός δεν έχει ενημερώσει για τις προθέσεις του και το θέμα με το διαβατήριο αποτελεί πρόβλημα για τον Ιρανό, παρά την επιθυμία του Αλμέιδα να παραμείνει.Από το Blogger.