Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του Μαουρίσιο Σάρι

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θέλει να φέρει στην Αθήνα τον Μαουρίσιο Σάρι και του έχει καταθέσει την μεγαλύτερη πρόταση που έχει γίνει ποτέ σε προπονητή από ελληνική ομάδα, με τον Ιταλό όμως να παραμένει διστακτικός.

Μπορεί το πρότζεκτ του «Τριφυλλιού» να του αρέσει, όμως διατηρεί επιφυλάξεις για το ελληνικό Πρωτάθλημα και παράλληλα ψάχνει τις επιλογές του σε άλλες χώρες, με αποτέλεσμα η υπόθεση να… τραβάει αρκετά χρονικά.

Όπως προκύπτει, οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια, αφού γνωρίζουν ότι ο Σάρι είναι ένας προπονητής που μπορεί πραγματικά να αλλάξει τις ισορροπίες και τα δεδομένα, όμως παράλληλα θέλουν να κλείσουν τεχνικό μέχρι την Δευτέρα.

Έτσι, παρ’ ότι θα περιμένουν τον Ιταλό, οι άνθρωποι του Συλλόγου έχουν αρχίσει να δουλεύουν πιο εντατικά τις εναλλακτικές περιπτώσεις που έχουν στην λίστα, ώστε σε περίπτωση «όχι» από τον Σάρι να μην χαθεί καθόλου χρόνος και να τελειώσει άμεσα η υπόθεση του νέου τεχνικού.

Το όνομα του Ιταλού τεχνικού συνδέθηκε τις τελευταίες ώρες και με την Λάτσιο, με τις σχετικές πληροφορίες από την Ιταλία να είναι αντικρουόμενες.

Όπως και να ‘χει, οι Λατσιάλι κατέληξαν σύμφωνα με τον Νικολό Σκίρα στην επιλογή του Μάρκο Μπαρόνι, με τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει ήδη σε συμφωνία έως το 2026 και την ανακοίνωση να είναι το μόνο που απομένει.

Έτσι, οι «Αετοί» βγαίνουν εκτός «κάδρου» για τον έμπειρο προπονητή, με τον Παναθηναϊκό να αναμένει με αγωνία το τι θα αποφασίσει ο Σάρι, προσφέροντάς του… γη και ύδωρ με το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δοθεί ποτέ από ελληνική ομάδα.


Από το Blogger.