«Αιχμές» Γιαννακόπουλου για την διαιτησία – Αναφορά σε Ναν και Μιλουτίνοφ! (ΦΩΤΟ)

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει προβεί σε πάρα πολλά «χτυπήματα» μετά τον δεύτερο τελικό και την «σφαγή» που έλαβε χώρα στο ΣΕΦ, καταγγέλοντας την τραγική διαιτησία.

Αρχικά, ο Γιαννακόπουλος κοινοποίησε μια ανάρτηση που αναφέρεται στις βολές που… ΔΕΝ έχει εκτελέσει ο Ναν στους δύο πρώτους τελικούς και λέει χαρακτηριστικά: «Ο Κέντρικ Ναν σε 68 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα (!!!) συμμετοχής στους 2 πρώτους τελικούς ΔΕΝ έχει σουτάρει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ελεύεθρη βολή!».

Λίγο μετά κοινοποίησε μια ακόμα ανάρτηση, που αναφέρεται από την μία στις βολές του Ναν, από την άλλη στα 2 μόλις φάουλ που έχει κάνει ο Μιλουτίνοφ σε 60:53′ συμμετοχής κι από την άλλη στις συνολικές βολές (23-57). «Φίλε δεν τα έχω μετρήσει, αλλά για να το λες έτσι θα ‘ναι» τόνισε.

Ενδιάμεσα, είχε γράψει: «Σε αυτή την χώρα θα πρέπει να σταθούμε μια φορά στην δράση και όχι στην αντίδραση. Ας αφήσουμε τις αηδίες και να δούμε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί πάνω στο παρκέ. Εκεί να γίνει έρευνα και να επέμβουν οι Αρχές».




Από το Blogger.