Ο Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για πιθανή αποχή του από τις προσπάθειες της Εθνικής Ελλάδος

Μετά τα διαιτηρικά αίσχη στους τελικούς, το σύστημα που… σπρώχνει με κάθε τρόπο τον Ολυμπιακό και την τραγική συμπεριφορά του «Έλληνα» Γουόκαπ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έριξε… βόμβα περί αποχής από τις προσπάθειες της Εθνικής Ελλάδος!

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Φτάσατε έναν άνθρωπο που βοηθάει όλη την Ελλάδα με χιλιάδες τρόπους και σε κάθε ευκαιρία, που κατέβηκε ο ίδιος στο συλαλλητήριο για την Μακεδονία, που υψώνει την φωνή του απέναντι σε κάθε στραβό κατά της πατρίδας, να σκέφτεται ότι από την στιγμή που κανείς δεν ενδιαφέρεται για την εγκληματική οργάνωση που υπάρχει στον θεσμό του ελληνικού μπάσκετ, ίσως πρέπει να απέχει από την επόμενη προσπάθεια της Εθνικής για το ευρύτερο καλό του αθλήματος. Το να ξεβρωμίσει από την ΕΟ.

Ίσως μόνο τότε αναγκαστούν οι υπεύθυνοι να σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να αντιμετωπίσουν αυτό που δημιούργησαν.

Τσαρουχόπουλος. Παπαπετρόπουλος. Πιτσιλκόπουλος. Ουοκαπόπουλος. Και για έκπληξη ΜακΚισικόπουλος. Κόουτς: Κορομηλόπουλος.

ΥΓ. Για να μην φανταστώ ότι μπορεί να βρίσκει και λίγο χρόνο συμμετοχής και να κάνει το όνειρο ζωής πραγματικότητα και ο τριποντάκιας ….όπουλος».



Από το Blogger.