Εν αναμονή εξελίξεων στον Ολυμπιακό για Ελ Κααμπί και Φορτούνη – Τι γίνεται με Μπόρχα και Μουνιέ

Μετά από την ανανέωση του συμβολαίου του Κωνσταντή Τζολάκη και την απόκτηση του Μάρκο Στάμενιτς, στον Ολυμπιακό περιμένουν τις εξελίξεις και για τις άλλες καυτές υποθέσεις που τους απασχολούν.

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται εν αναμονή για το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Κώστα Φορτούνη που θα κρίνει εάν θα υπάρξει ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού ή όχι, ενώ περιμένουμε την απάντηση του Ελ Κααμπί για το εάν θα δεχθεί το νέο συμβόλαιο που του έχει προταθεί με αποδοχές που ξεπερνούν τα 2 εκ. ευρώ τον χρόνο ή εάν θα πληρώσει την ρήτρα για να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Παράλληλα, αρκετά ονόματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο όπως του επιθετικού της Ρίβερ Πλέιτ, Μιγκέλ Μπόρχα, για τον οποίο πάντως δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση, ενώ οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν την περίπτωση του Στιβ Μουνιέ ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπρεστ όμως έχει στη λίστα του πολλές ομάδες που φιλοδοξούν για να τον αποκτήσουν.

Για τον Μπόρχα, η πλευρά του παίκτη διαψεύδει ότι θέλει να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Ευρώπης, ενώ για τον Μουνιέ παρότι υπάρχουν προτάσεις από την Σαουδική Αραβία, δεν δείχνει “ζεστός” για μία τέτοια μεταγραφή.

Από το Blogger.