Ήττα με 2-0 από την Καλαμάτα για τον Ολυμπιακό Β’

Ο Ολυμπιακός Β’ είχε τις ευκαιρίες, όμως η Καλαμάτα είχε την ουσία, με την ομάδα του Γιάννη Οκκά να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα με 0-2.

Ο Ολυμπιακός Β’ είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μισό της αναμέτρησης του Ρέντη, με τους «ερυθρόλευκους» να δημιουργούν την πρώτη καλή τους στιγμή στο 15’, όμως ο Μαβινγκά πρόλαβε τον Νταμπό, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Λιάτσος είδε το σουτ που επιχείρησε να μην βρίσκει στόχο.

Στο 20’ ο Ολυμπιακός Β’… άγγιξε το 1-0, όταν ο ο Κωστή βρέθηκε απέναντι από τον Ταΐρη, όμως αντί να τελειώσει την φάση, προτίμησε να δώσει πάσα, με τους αμυντικούς της Καλαμάτας να απομακρύνουν. 

Στο 34’ η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου απείλησε με τον Μαβινγκά, ενώ στο 45’ ο Ολυμπιακός Β’ βρέθηκε και πάλι κοντά στο γκολ, όμως ο Ταΐρης είπε όχι στην κεφαλιά του Καλογερόπουλου.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50’, η Καλαμάτα, κόντρα στην ροή του αγώνα, έφτασε στο 0-1. Η φάση ξεκίνησε από κλέψιμο του Άλβες και πάσα προς τον Ρόβα. Ο Νίκας έκανε την έξοδο, όμως δεν κατάφερε να μαζέψει την μπάλα, με τον Πασά με πλασέ να την στέλνει στα δίκτυα.  

Μάλιστα, στο 85’ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους από την βούλα του πέναλτι, με τον Πασά να νικά από τα 11 βήματα τον Νίκα, για το 0-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Ολυμπιακός Β’: Νίκας, Λάιντνερ (88′ Αποστολόπουλος), Κασάμι (62′ Σαπουντζής), Λιάτσος (77′ Συρμής), Καλογερόπουλος, Νταμπό, Νίκολιτς, Βοΐλης, Κωστή (88′ Ιμπαγάσα), Κινκουέ, Καρακούτης (62′ Μπα).

Καλαμάτα: Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Μαβινγκά (70′ Ασίγκμπα), Λουπάνο, Παπατόλιος, Ματέους (57′ Καραγκούνης), Μπενίτεζ (57′ Αναστασόπουλος), Μπόρχες (80′ Αρναρέλλης), Βασιλόγιαννης (70′ Μπακαγιόκο), Ρόβας, Πασάς.

Από το Blogger.