ΕΟΚ για Παπαγιάννη: «Ο Παναθηναϊκός δεν του έδωσε άδεια – Θα συνεχιστεί η επικοινωνία»

Η ΕΟΚ εξέδωσε ενημέρωση σχετικά με τους διαθέσιμους παίκτες ενόψει του αγώνα Βέλγιο – Ελλάδα για τα προκριματικά του Mundobasket 2023 και εξήγησε γιατί ανάμεσά τους δεν βρίσκεται ο Γιώργος Παπαγιάννης.

 Η ενημέρωση από την ΕΟΚ:

Η Εθνική Ανδρών επέστρεψε από το Ηράκλειο και από το αεροδρόμιο πήγε στο ΟΑΚΑ για μια ήπια προπόνηση που έγινε με την παρουσία 18 παικτών. Στους 12 που αγωνίστηκαν με τη Λετονία και τον Νικ Καλάθη που ήταν στην αποστολή, προστέθηκαν οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωριδης, Παναγιώτης Καλαϊτζακης και Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε επίσης κληθεί αλλά δεν του δόθηκε άδεια από την ομάδα του να δώσει το «παρών». Η επικοινωνία θα συνεχιστεί με την προσδοκία ο παίκτης να συμμετάσχει στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το Βέλγιο. Μετά το τέλος της προπόνησης αποχώρησαν από την ομάδα οι Χάρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μωραϊτης και Όμηρος Νετζηπογλου.

Η Εθνική θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ και το πρωί της Κυριακής (13/11) και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ταξίδι που είναι προγραμματισμένο αμέσως μετά.

Από το Blogger.