Super League 1: Οι αριθμοί του αγώνα ΑΕΚ - Λαμία

Πέντε φορές έχει υποδεχθεί η ΑΕΚ την Λαμία για την Super League και μετρά ισάριθμες νίκες και μάλιστα χωρίς η ομάδα της Φθιώτιδας να έχει καταφέρει να σκοράρει σε καμία από αυτές τις αναμετρήσεις.

Όλοι οι μεταξύ τους αγώνες έχουν διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, με πρώτο από αυτούς στις 27 Ιανουαρίου 2018, όταν με τα γκολ των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και Μάρκο Λιβάγια, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε σκοράρει και στο ματς του πρώτου γύρου που είχε γίνει στην Λαμία και είχε δώσει τη νίκη με 1-0 στους Κιτρινόμαυρους.

Συνολικά οι δύο ομάδες και στις δύο έδρες έχουν αναμετρηθεί 11 φορές, με την ΑΕΚ να μετρά 9 νίκες και δύο ματς που έγιναν με γηπεδούχο την Λαμία να έχουν τελειώσει ισόπαλα.

Η ΑΕΚ έχει σημειώσει 10 γκολ συνολικά σε αυτά τα πέντε ματς και κανείς ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει να βρει δύο φορές δίχτυα, ούτε να σκοράρει σε δύο διαφορετικά ματς. Υπάρχουν εννέα σκόρερ για την ΑΕΚ, αλλά και ένα αυτογκόλ από τον Ανέστη Αναστασιάδη.

Οι τρεις από τις πέντε νίκες της ΑΕΚ είναι με 2-0, ενώ έχει ακόμη μια με 3-0 και μια με 1-0. Ο Αραούχο ήταν ο σκόρερ στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων με γηπεδούχο την ΑΕΚ, στις 22 Σεπτεμβρίου 2021, όταν και επικράτησε με 1-0.

Η ΑΕΚ μετρά πέντε διαδοχικές νίκες με την Λαμία ανεξάρτητα έδρας, αλλά και επτά διαδοχικά παιχνίδια χωρίς να δεχθεί γκολ από την ομάδα της Φθιώτιδας εντός και εκτός έδρας σε αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Η τελευταία φορά που παραβιάστηκε η εστία της ήταν στην ισοπαλία 2-2 στην Λαμία στις 14 Απριλίου 2019. Τα δύο γκολ της Λαμίας είχαν έρθει από τον Μπαράλες, ενώ για την ΑΕΚ είχε σκοράρει ο Μάνταλος και ο Μπογιέ.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

- ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

- ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ 10-0

Από το Blogger.