Super League 1: Οι αριθμοί του αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Βόλος

Τέσσερις φορές έχει υποδεχθεί το Βόλο ο Αστέρας Τρίπολης και έχει επικρατήσει τις δύο, ενώ ακόμη δύο αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλες.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στις 24 Νοεμβρίου 2019 και η αναμέτρηση τους ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Αυτό είναι και το μοναδικό από τα εννέα συνολικά παιχνίδια τους - ανεξάρτητα έδρας – που δεν έχει σημειωθεί γκολ.

Ο Αστέρας Τρίπολης διατήρησε το αήττητό του με τον Βόλο για τα πέντε πρώτα ματς που έδωσαν οι δύο ομάδες, αφού επικράτησε στα τρία ματς εντός και εκτός έδρας, ενώ πήρε και δύο ισοπαλίες.

Ο Βόλος μετρά μόλις μια νίκη σε σύνολο εννέα αναμετρήσεων, αφού έχει επικρατήσει μόνο στις 2 Οκτωβρίου 2021 με 2-1 στην Μαγνησία και από εκεί και πέρα μέτρησε δύο ήττες και την ισοπαλία του πρώτου γύρου του φετινού πρωταθλήματος με 3-3.

Την πρώτη σεζόν του Βόλου στην Super League, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και για τα Playouts, όπου ο Αστέρας επικράτησε με 4-0 με τον Φερνάνεθ να κάνει χατ τρικ και το άλλο γκολ να έρχεται από τον Σίτο.

Στην Τρίπολη ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Βόλου που έχει καταφέρει να σκοράρει είναι ο Περέα, στην ισοπαλία των δύο ομάδων με 1-1 στις 9 Δεκεμβρίου 2020. Για τους γηπεδούχους σε εκείνη την αναμέτρηση είχε ανοίξει το σκορ ο Μπαράλες.

Η τελευταία τους συνάντηση στην Αρκαδία είχε γίνει στις 15 Ιανουαρίου 2022 και ο Αστέρας είχε επικρατήσει με 1-0 χάρη στο γκολ του Σονί.

4 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

- ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 6-1

Από το Blogger.