Αλμέιδα: «Στο σημερινό παιχνίδι οι παίκτες μας έπαιξαν σαν σύνολο, ως ομάδα και εκμεταλλεύτηκαν τις στιγμές και σκόραραν»

Εμφανώς ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας του και της νίκης, ήταν ο τεχνικός της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο Αργεντίνος τεχνικός στην συνέντευξη τύπου, τόνισε ότι και ο ίδιος απολαμβάνει το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του, αλλά και το πάθος που βγάζει ο κόσμος.

Επίσης, έκανε αναφορά και στα μεταγραφικά της ομάδας, τονίζοντας ότι θα γίνουν μεταγραφές μόνο με παίκτες-κλειδιά, ενώ τόνισε ότι περιμένει και τις επιστροφές των τραυματιών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου:

«Στο σημερινό παιχνίδι οι παίκτες μας έπαιξαν πολύ καλά. Ερμήνευσαν πολύ καλά ό,τι τους είχαμε πει και τα έκαναν όλα απλά. Έπαιξαν σαν σύνολο, ως ομάδα και εκμεταλλεύτηκαν τις στιγμές και σκόραραν σε καίρια σημεία στο παιχνίδι».

Για τα τέσσερα γκολ με τους τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ; «Πάντα είναι σημαντικό να σκοράρουν οι επιθετικοί. Όταν εμείς δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και δεν μπορούμε να βάλουμε κάποιο γκολ, εγώ παραμένω ήρεμος. Είναι δύσκολο να κάνεις τόσες φάσεις όταν παίζεται έτσι το παιχνίδι. Και πριν το 1-0 είχαμε 2-3 καθαρές ευκαιρίες. Έπειτα, γι’ αυτό επιμένω το πόσο σημαντικό είναι, παρ’ όλο που δεν κάναμε γκολ τις πρώτες μας ευκαιρίες, οι παίκτες είχαν την ηρεμία να ψάξουν το γκολ και να το βρουν».

Για την παλαιότερη ατάκα του Μελισσανίδη ότι τον «τρελαίνει το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ» κι αν τώρα τον… τρελαίνει και τον ίδιο με το ποδόσφαιρο που παίζει; «Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να είμαι αντικειμενικός. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά προσπαθώ να βρω θετικά. Και όταν πάνε καλά, προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου κυρίως γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Η ομάδα έχει πράγματα να βελτιώσει. Όντως το απολαμβάνω. Απόλαυσα τη σημερινή εμφάνιση. Το πάθος, όπως το απόλαυσε και ο κόσμος! Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο είναι η «δέσμευση» να έχει ο κάθε παίκτης, ώστε να απολαύσει το ποδόσφαιρο. Όμως στο ποδόσφαιρο μπορεί να το διασκεδάσεις σήμερα, αλλά αύριο πρέπει να δείξεις πράγματα για το επόμενο παιχνίδι που έρχεται».

Αν ξεχώρισε κάτι από τον Παναιτωλικό; «Μπορώ να διακρίνω το σύστημα που παίζει ο Παναιτωλικός. Είναι μία οργανωμένη ομάδα που ξέρει για το τι παίζει. Σήμερα οι δικοί μας παίκτες γνώριζαν πως θα μπουν για να σπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Πάντα δείχνω τον απαιτούμενο σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα και τον προπονητή».

Από το Blogger.