Ο Αρσενόπουλος 4ος σκόρερ του Ιωνικού στην Basket League

Ο Νίκος Αρσενόπουλος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ιωνικού στο χθεσινό παιχνίδι. Με τους 15 πόντους που είχε μάλιστα, μπήκε στην πεντάδα της σχετικής λίστας και έγινε ο 4ος σκόρερ της ομάδας της Νίκαιας στην Basket League.

Ο διεθνής γκαρντ έφτασε στους 268 πόντους και άφησε πίσω του τον Γιουτζίν Τζέρμαν που είχε 260 πόντους στο περσινό Πρωτάθλημα και τον Μουχαϊμίν Μουσταφά που είχε 262 πόντους στην προηγούμενη διετία.

Παράλληλα ο Αρσενόπουλος έχοντας 3/7 τρίποντα έγινε ο δεύτερος παίκτης που έφτασε με τον Ιωνικό στα 50+ εύστοχα σουτ τριών πόντων στην Basket League, μετά τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Κατά τα άλλα για τον Ιωνικό…

*Ο Νταντέ Χόκινς και ο Ραϊσόν Σίμονς «σκαρφάλωσαν» στις λίστες των ριμπάουντερ και των πασέρ αντίστοιχα για την ομάδα της Νίκαιας. Ο Χόκινς έφτασε στα 135 ριμπάουντ και είναι πλέον 4ος αφού ξεπέρασε τον Ντάνιελ Χάμιλτον που είχε 128.

Ο Σίμονς από την πλευρά του με τις έξι ασίστ που μοίρασε στο «Παλέ», έφτασε στις 82 και έγινε ο 4ος πασέρ του Ιωνικού στην κατηγορία αφού ξεπέρασε τον Γιάννη Αθηναίου που είχε 80 στο περσινό Πρωτάθλημα.

*Αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική ήττα της ομάδας της Νίκαιας που έφτασε σε αυτό το σερί για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν, αφού πέντε σερί ήττες είχε μετρήσει και στον πρώτο γύρο (2η-6η αγωνιστική).
 

Από το Blogger.