Ο Βεζένκοφ με 2.000 και 1.000 πόντους μέσα από το ίδιο παιχνίδι

Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε μία ακόμη παραγωγική εμφάνιση και στο επίπεδο της παρουσίας του κόντρα στην ΑΕΚ αλλά και σε αυτό των στατιστικών επιτευγμάτων. Ως προς το δεύτερο μάλιστα έφτασε σε δύο ξεχωριστά επιτεύγματα με πόντους μέσα από το ίδιο παιχνίδι. Με τους 20 πόντους που είχε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων…

*Έσπασε το «φράγμα» των 2.000 στην Basket League. Το κατάφερε μέσα από την 169η εμφάνιση του στην κατηγορία και έγινε μέσο όρο 11,84 πόντων.

*Έσπασε και το «φράγμα» των 1.000 πόντων με τον Ολυμπιακό στην Basket League. Ο MVP του περσινού Πρωταθλήματος έγινε ο 18ος στην ιστορία των «ερυθρόλευκων» στην Basket League που έφτασε σε τετραψήφιο αριθμό πόντων και το κατάφερε μέσα από την 75η εμφάνιση του με τη φανέλα τους, έχοντας μέσο όρο 13,4 πόντων.

*Ακόμη ο Σάσα Βεζένκοφ σημείωσε μία από τις συνολικά 18 επιδόσεις 20+ πόντων της σεζόν, που συνδυάστηκαν με επίδοση απόλυτης ευστοχίας στα δίποντα (5/5). Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού σημείωσε συνολικά τρεις από αυτές τις επιδόσεις αφού είχε 24 πόντους με 6/6 δίποντα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό και 22 πόντους με 5/5 δίποντα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα.

Από το Blogger.