Ο Μπιουκάναν κορυφαίος «κλέφτης» των Θεσσαλών

Ο Σακ Μπιουκάναν είχε γεμάτο stat line με 18 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα. Με την τελευταία επίδοση του έφτασε μάλιστα σε ένα ξεχωριστό επίτευγμα. Φτάνοντας τα 32 κλεψίματα έγινε ο κορυφαίος αυτής της λίστας της Καρδίτσας Ιαπωνική στη Stoiximan Basket League. Για να γίνει αυτό ξεπέρασε τον Σαΐντ Πρίτζετ που είχε 31 κλεψίματα στην περσινή σεζόν.

Επιπλέον ο Μπιουκάναν, μαζί με τον Βασίλη Χρηστίδη, έφτασε τα 23 παιχνίδια Πρωταθλήματος και ξεπέρασε τον Γιάννη Αγραβάνη στην κορυφή της αντίστοιχης λίστας των Θεσσαλών.

Ακόμη σε ατομικό επίπεδο…

*Ο Ρέι ΜακΚάλουμ ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Καρδίτσας Ιαπωνική στο Λαύριο. Ο Αμερικανός συνδύασε την πολύ καλή απόδοση του μία ξεχωριστή επίδοση αφού μοιράζοντας 10 ασίστ, ισοφάρισε το ρεκόρ των Θεσσαλών στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Είναι μία επίδοση στην οποία έφτασε δύο φορές φέτος ο Μάρεκ Κλάσεν, εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Carna και εντός έδρας με το Λαύριο Megabolt για την κανονική περίοδο.

Ο ΜακΚάλουμ έγινε ο 8ος παίκτης της φετινής Stoiximan Basket League που έφτασε σε double-double με πόντους και ασίστ (14π, 10ασ.) ενώ η Καρδίτσα Ιαπωνική έγινε η πρώτη ομάδα στη σεζόν που ανέδειξε δύο παίκτες με τέτοιο συνδυασμό, μετά από τους δύο του Κλάσεν.

*Ο Γιώργος Καμπερίδης ήταν ένας από τους πέντε παίκτες των φιλοξενούμενων που έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων. Έχοντας 14 «έσπασε» το προσωπικό «φράγμα» των 500, μετρώντας πια 511 σε 157 αγώνες (3,25 μέσος όρος).

*Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μάζεψε πέντε από τα οχτώ ριμπάουντ του στην άμυνα και έτσι «σκαρφάλωσε» μία θέση σε αυτήν τη λίστα της Stoiximan Basket League. Έφτασε τα 916 αμυντικά ριμπάουντ καριέρας και ανέβηκε στην 26η θέση αφού ξεπέρασε τον Μιχάλη Κακιούζη που μέτρησε 915.

*Ο Τέβιν Μακ ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 22 πόντους. Έχει έτσι τις τρεις από τις έξι επιδόσεις 20+ πόντων της φετινής Καρδίτσας Ιαπωνική.

Από το Blogger.